No products in the cart.

Giv de unge en stemme I valgkampen!

Elisabeth Knuth
Elisabeth Knuth
Bliv klogere på (fritids)livet

Ungdomsringens konsulenter og bestyrelsesmedlemmer skriver om det organiserede fritidsliv, events, politik og alt derimellem. Sendes ud en gang om måneden.

Hvad gør I for at skabe interesse for demokratiet og politik blandt unge i jeres klub eller ungdomsskole? Hvordan kan I være med til at give unge blod på tanden, så de blander sig i debatten?  

L

ad os inspirere hinanden til fede valgaktiviteter, man kan afholde sammen med og for unge. Her kommer et par idéer til valgaktiviteter – skriv meget gerne en kommentar om, hvilke I selv har planer om at afholde. Del også gerne jeres gode erfaringer med tidligere valgaktiviteter!

De unge har de gode fortællinger
Som organisation, der har til formål at skabe gode betingelser for det gode ungdomsliv, er det vigtigt at vores kommende folketingspolitikere ved, hvad der kendetegner et godt ungdomsliv. Det er her jeres unge kan komme på banen med alle de vigtige fortællinger de har, omkring hvilken forskel jeres klubber og ungdomsskoler gør i deres liv, og hvorfor det er vigtigt fortsat at understøtte området. 

Opmuntrer jeres unge til selv at tage styring i hvilke valgaktiviteter, de synes kunne være fede og sjove

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social