No products in the cart.

Flere unge vil være Sexualister  

Maiken Rømer Ekstrand Krogdahl
Maiken Rømer Ekstrand Krogdahl
Bliv klogere på (fritids)livet

Ungdomsringens konsulenter og bestyrelsesmedlemmer skriver om det organiserede fritidsliv, events, politik og alt derimellem. Sendes ud en gang om måneden.

Ung-til-ung Seksualundervisning er kommet for at blive og de unge er engagerede som aldrig før. Læs vores projektkoordinators beretning fra dette års begynderkursus.  

V

i har netop overstået årets begynderkursus og sikke et ungeengagement! I super fede rammer på Brandbjerg højskole brugte ca. 60 unge en hel weekend på at suge grundlæggende viden til sig. De blev bl.a. klogere på prævention, sexsygdomme, normkritik og blev introduceret til redskaber, der kan hjælpe dem med at skabe en dialogskabende undervisning.

Og så fik alle vist også en ny ven. Eller to.

Kan man ønske sig mere end en gruppe unge, der tager sagen i egen hånd

Kan man ønske sig mere? 
Det er fedt at mærke de unges engagement. De ønsker virkelig at gøre en forskel ude på folkeskolerne og ungdomsuddannelserne, hvor seksualundervisningen, ifølge de unge selv, halter gevaldigt.  

Kan man ønske sig mere end en gruppe unge, der tager sagen i egen hånd bare gerne vil skabe gode, trygge rammer for at unge kan snakke med hinanden om køn, sex og alt derimellem?  

De unge glæder sig i hvert til at komme i gang med at undervise, og efter hvad jeg har set i weekenden, er jeg helt tryg ved at sende med ud på egen hånd. 

Stort tillykke til de nyudklækkede Sexualister!  

Om sexualisterne

Hvem er vi?
Sexualisterne er unge der tager ud på skoler, efterskoler, klubber, ungdoms- og erhvervsuddannelser og laver dialogskabende seksualundervisning om følelser, kærester, sex, køn, seksualitet, prævention, sexsygdomme mm. Ved siden af undervisningen laver de også podcast, gruppechats, debatindlæg, gør sig gældende i lokalpolitik og meget mere. Projektet er ledet af Ungdomsringens sekretariat.

OBS! Vi søger nye sexualistgrupper 

Har I et ønske om at aktivere de unges stemme inden for et højaktuelt emne, så kunne det være at din klub eller ungdomsskole skal starte en sexualistgruppe. 

Kontakt
Maiken Krogdahl
M. mrk@ungdomsringen.dk 

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social