No products in the cart.

Dialog og debat: Politikerne kommer i klub

Birthe Navntoft
Birthe Navntoft
Vi holder dig opdateret

Ungdomsringens konsulenter og bestyrelsesmedlemmer skriver om det organiserede fritidsliv, events, politik og alt derimellem. Sendes ud en gang om måneden.

Hvad er dit bedste argument for, at vi skal have stærke klub- og ungdomsskoletilbud? Hvornår går du hjem med følelsen af at have gjort en forskel?

T

ænker du sommetider - bare lokalpolitikerne vidste, hvor vigtig klubben er for vores unge og lokalsamfundet? Nu får du alletiders mulighed for at få fortalt dine historier, og komme i dialog med både lokale og nationale politikere.

Uformel kaffedate
På fem datoer i februar og marts inviterer Ungdomsringens regionsbestyrelser kommunalpolitikere, klub- og ungdomsskolefolk til en snak om unge, fritid, klubber, ungdomsskoler og alt derimellem.

Du får lejlighed til både at stille spørgsmål, fortælle om dine egne erfaringer og diskutere fritidsområdets potentialer og udfordringer med kollegaer og politikere.

Vi sørger for lidt til ganen og en hyggelig afslappet atmosfære, så vi har energi og ro til at tage fat på dét, der fylder.

Det er helt sikkert godt givet ud på den lange bane.

Birthe Navntoft, sekretariatschef

Mulighed for at vise, hvad I kan.
Det er første gang, vi er lykkedes med at samle både lokalpolitikere og klubfolk til så mange møder på én gang. Vi tror, det er en unik mulighed for at vise vores område frem.

Ved at møde frem og tage del i dialogen og stille spørgsmål bidrager du til, at vores politikere over hele landet får mere viden om det fritids- og ungdomspædagogiske områdes potentialer og udfordringer.

Det er helt sikkert godt givet ud på den lange bane.

Tag dine kolleger under armen og lad os sammen få sat gang i en reel dialog med vores politikere

Birthe Navntoft, sekretariatschef

Du er inviteret: Stor konference på Christiansborg!
Som afslutning på de fem møder, afholder vi den 11. april en stor national konference på Christiansborg med overskriften ”Hvordan indfrier vi det fritids- og ungdomspædagogiske potentiale?”.

Budskaberne fra de lokale møder bringes med ind til konferencen, der starter med faglige oplæg fra nogle af de ypperste forskere på det fritids- og ungdomspædagogiske område; Kirsten Elisa Pedersen, David Thore Gravesen, Laila Lagerman og Christoffer Schulz

Oplæggene efterfølges af politiske debatter med bl.a. BUPL’s formand Elisa Rimpler, folketingspolitikerne Lotte Rod (Radikale Venstre), Charlotte Broman Mølbæk (SF), Helena Artman (LA) m.fl.

Så tag dine kolleger under armen og lad os sammen få sat gang i en reel dialog med vores politikere omkring fremtiden for vores fritids- og ungdomspædagogiske tilbud.

Deltag i dit lokale arrangement og konference på Christiansborg 👇
Du kan melde dig selv og dine kollegaer til på knapperne herunder. Skriv eller ring, hvis du har nogen spørgsmål.

M. bna@ungdomsringen.dk
T. 3092 2166

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social