No products in the cart.

Ungdomsringen skal have ny næstformand!

Birthe Navntoft
Birthe Navntoft
Bliv klogere på (fritids)livet

Ungdomsringens konsulenter og bestyrelsesmedlemmer skriver om det organiserede fritidsliv, events, politik og alt derimellem. Sendes ud en gang om måneden.

U

ngdomsringens nuværende ene næstformand Jakob Vendelbo Kristensen har meddelt hovedbestyrelsen, at han ikke ønsker at genopstille som næstformand til kongressen til november.

Der er to næstformænd i Ungdomsringen, der vælges i henholdsvis lige og ulige år, og man sidder for to år ad gangen. Der er tradition for, at hovedbestyrelsen indstiller en kandidat til kongressen, ligesom der også er mulighed for, at andre enten indstiller en kandidat eller fx indstiller sig selv.

Hovedbestyrelsen vil på de kommende møder efter sommerferien drøfte, hvem de ønsker at opstille til valget.

Indstilling til valget som næstformand skal være sendt til sekretariatet senest 5 uger før kongressen. Det vil sige senest  18. oktober 2022.

 

Hvad laver en næstformand?

En næstformand i Ungdomsringen indgår i formandskabet sammen med en anden næstformand og formanden. Sammen udgør de Ungdomsringens forretningsudvalg. Det betyder, at de blandt andet står for en tæt opfølgning af økonomien, udviklingsplanen samt løbende strategiske overvejelser ift. fx samarbejder med andre organisationer, planlægning af hovedbestyrelsesmøder m.m. i samarbejde med sekretariatschefen. 

 

Næstformandsposten er en tidskrævende post, der i perioder kræver en del mødevirksomhed både i forretningsudvalget, i hovedbestyrelsen og med eksterne samarbejdspartnere, hvor Ungdomringen skal repræsenteres.

At være næstformand i Ungdomsringen giver mulighed for at øve indflydelse på Ungdomsringens virke, og være med til politiske drøftelser med nationale politikere og organisationer.

Yderligere informationer fås hos:

Henrik Hald Krog
Næstformand
T. 2278 6887
M. hhk@ungdomsringen.dk

Birthe Navntoft
Sekretariatschef
T. 3092 2166
M. bna@ungdomsringen.dk.

Valg af ny næstformand vil finde sted på Ungdomsringens kongres på Hotel Legoland 25.-26. november 2022.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social