Kompetenceudvikling | Konfliktforståelse i pædagogisk arbejde med unge
Lær, hvad der sker i hjernen under konflikter, og få pædagogiske værktøjer til regulering, dialog og forebyggelse.
Konflikter er en del af hverdagen, når man arbejder med børn og unge. Som pædagogisk medarbejder har man en stor og vigtig opgave, når det kommer til at hjælpe de unge med at øve sig i at håndtere og løse konflikter konstruktivt. Denne opgave stiller også krav til den voksnes forståelse af egne reaktioner i konflikter.
I denne workshop får I viden om, hvad der sker i menneskers hjerne og nervesystem i konfliktsituationer, samt typiske reaktioner i konflikter, og hvordan konflikter ofte optrappes og eskalerer.
I får desuden viden om, hvordan man kan arbejde pædagogisk med regulering og dialog i konflikter og ikke mindst, hvordan mange konflikter kan forebygges ved at tænke regulerende tiltag ind i hverdagens aktiviteter og indretning.
I får i workshoppen mulighed for at arbejde med egne eksempler på konflikter fra jeres pædagogiske praksis og blive klogere på, hvad I gerne vil gøre mere af fremadrettet, og hvordan I kan støtte hinanden kollegialt i konfliktsituationer.
Workshoppen foregår som en vekselvirkning mellem faglige oplæg og mere praktiske refleksions- og samarbejdsøvelser med udgangspunkt i egen praksis.
Kompetenceudvikling
Faglige spørgsmål rettes til udviklingskonsulenten.
Svar på praktiske spørgsmål vedr betaling, booking, osv.,
kan med fordel stilles til vores sekretær.
Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Projektleder & Udviklingskonsulent
Ungdomsringens konsulenter stræber efter altid at være med på beatet. Derfor spørger vi ofte medlemmerne til råds.
Flere spørgsmål?Som udgangspunkt ja. Men klubvents er kun for medlemmer, med få undtagelser. Det fremgår af eventet, hvis ikke-medlemmer også må deltage.
Kompetenceudvikling, webinarer m.m. er for alle. Både fagfolk og alle dem, der er nysgerrige på vores område