No products in the cart.

Ungdomsringen på Folkemødet 2023: Nu med eget telt! – Vil I være med?

Elisabeth Knuth
Elisabeth Knuth
Bliv klogere på (fritids)livet

Ungdomsringens konsulenter og bestyrelsesmedlemmer skriver om det organiserede fritidsliv, events, politik og alt derimellem. Sendes ud en gang om måneden.

D

anmarks absolut største demokratifest løber af stablen d. 15.-17. juni i Allinge på Bornholm. Region Sjælland har taget initiativ til, at Ungdomsringen skal have sit eget telt, og det forberedende arbejde er i fuld gang! Kom med ind i maskinrummet og læs om hvordan, I kan få jeres eget event og give jeres unge en unik oplevelse. Ny på folkemødet? Læs mere her.

Folkemødet 2023 bliver de unges

En flok begejstrede ildsjæle fra Region Sjællands bestyrelse og ungeråd har sat sig for at skabe 1) Den bedste oplevelse for alle medlemmer af Ungdomsringen, som deltager på Folkemødet 2023, og 2) Mere synlighed, debat og viden om ungdomsliv, fritidsfællesskaber og Ungdomsringen.

Central placering
Vi har været vildt heldige og fået fingrene i en central placering på Folkemødet i område C. Tæt på hovedscenen. Placeringen af teltet betyder, at der hver dag vil være flere tusinde mennesker, som vil komme forbi teltet i de tre dage Folkemødet varer. Det giver os nogle helt unikke muligheder for at komme ud med vores budskaber.

(...) mere synlighed, viden og debat om ungdomsliv, fritidsfællesskaber og Ungdomsringen.

Samlingssted for jer

Med teltet ønsker Region Sjælland at skabe et naturligt samlingssted for alle medlemmer af Ungdomsringen, som måtte deltage på Folkemødet 2023.  De ønsker at skabe en hyggelig og åben atmosfære i teltet, hvor både voksne og unge medlemmer kan hænge ud og lære hinanden at kende. Unge vil arrangere ”ungeaftener” i teltet, og der vil være et event kun for Ungdomsringens medlemmer om lørdagen.  

Region Sjælland ønsker også at arrangere events i teltet og pop-up events på de åbne områder, som skaber mere synlighed, viden og debat om ungdomsliv, fritidsfællesskaber og Ungdomsringen.

Der er plads til flere. Derfor vil vi gerne have jer på banen.

De unges telt
Unge sexualister, digitalister og demokrati fitness trænere vil afholde forskellige typer af aktiviteter, debatter og events. Her vil de sætte fokus på aktuelle politiske og faglige diskussioner inden for fritids- og ungdomsområdet. Men der er plads til flere. Derfor vil vi gerne have jer på banen.

Vi glæder os til at se jer!

 

Tilmeld jer her

Vi håber, at I vil kigge forbi teltet, så ofte som I kan. Se teltet som et sted, I kan hænge ud, møde andre unge og kollegaer, og deltage i alle de debatter og arrangementer, I orker. Måske kunne I også tænke jer at stå for jeres eget event?

Region Sjælland har sat tid af i programmet til, at Ungdomsringens medlemmer kan byde ind med events til teltet. Næsten alt kan lade sig gøre. Kontaktinfo nedenfor.

Uanset hvad, vil vi meget gerne vide, hvor mange af jer, som planlægger at deltage på Folkemødet i år. Så kan vi kan give jer direkte besked om Ungdomsringens events og alt det, der foregår i vores nye telt.

Kontakt

Maiken Ekstrand Krogdahl
Bestyrelsesmedlem i Region Sjælland, Ungdomsringen

Maiken har overblikket over programmet for Ungdomsringens telt – kontakt hende, hvis I har spørgsmål til Ungdomsringens telt eller ønsker at lave et event i teltet.  

Kontakt
M. mrk@ungdomsringen.dk

Maiken Ekstrand Krogdahl
Bestyrelsesmedlem i Region Sjælland, Ungdomsringen

Maiken har overblikket over programmet for Ungdomsringens telt – kontakt hende, hvis I har spørgsmål til Ungdomsringens telt eller ønsker at lave et event i teltet.  

Kontakt
T. 3092 2172
M. ekn@ungdomsringen.dk

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social