No products in the cart.

Demokratifitness

Hvem er vi?

Vi er unge formidlere (ca. 13-20 år), som er uddannet Demokrati Fitness trænere. Vi tager ud til klubber, ungdomsskoler, ungeråd, efterskoler og byevents, hvor vi holder Demokrati Fitness træninger for andre unge. Gennem aktive og sjove øvelser skaber vi et trygt rum, hvor unge kan udforske uenighed, holdninger, værdier, mod og mange andre ting, som man møder i et demokrati.

At være en del af et demokrati er nemlig ligesom at spille guitar, cykle eller dyrke yoga: Alle kan lære det, men man skal øve sig, hvis man gerne vil være god til det. Når vi træner Demokrati Fitness gør det os bedre til at leve i et demokratisk samfund – én muskel ad gangen!

Vi ønsker, at alle unge skal opleve at demokratiet også har noget at gøre med dem. Derfor laver vi sjove og tankevækkende træninger, som inspirerer deltagerne til, hvordan man kan tage mere aktivt del i demokratiet.

Du skal ikke medbringe træningstøj til Demokrati Fitness – dog er der stadig en god chance for at få pulsen op og sved på panden af at diskutere små som store emner…

Hvad får man?

Når vi laver Demokrati Fitness er det ung-til-ung formidling, det vil sige at det er unge, som selv har teten og afholder træningssessionerne i et sprog, som andre unge kan relatere til. De unge Demokrati Fitness trænerne har en voksen tovholder med, som står klar til at hjælpe, hvis der bliver behov for det.  

Hvordan kan I være med?

Ungdomsringen har den overordnede projektledelse af Demokrati Fitness og står for at afvikle træner camps. De enkelte Demokrati Fitness grupper ledes af lokale medlemsklubber og ungdomsskoler og står for at afholde ung-til-ung træninger.

Vi er i opstarten af projektet, hvorfor vi pt. leder efter nye klubber eller ungdomsskoler, som ønsker at få etableret deres egen lokale Demokrati Fitness gruppe af unge trænere.

Kontakt projektleder Elisabeth Knuth på mobil 30922172 eller ekn@ungdomsringen.dk, hvis I er interesserede i at få opstartet en lokal gruppe.

Booking

Ønsker I at få besøg af unge Demokrati Fitness trænerne, kan I sende en forespørgsel i kontaktformularen nedenfor. Send gerne forespørgslen til den gruppe, der ligger tættest jer.

NB! Demokrati Fitness trænerne er frivillige, derfor koordineres tidspunkter for Demokrati Fitness træninger efter tilgængelighed.

Den lokale Demokrati Fitness gruppe opkræver som regel et mindre honorar til bl.a. at dække transportudgifter.

Hver Demokrati Fitness træning varer 30 min. Hvis I ønsker at gå mere i dybden, fungerer det rigtig godt at booke to x 30 minutters træninger i forlængelse af hinanden.

Demokrati Fitness er forankret hos foreningen Demokrati Garage, som driver projektet. Ungdomsringen er partnere i projektet, og i et samarbejde med Demokrati Garage har vi udviklet en ung-til-ung udgave af Demokrati Fitness. Samarbejdet er støttet af DUF. 

Send os en forespørgsel

OBS! Vi dækker ikke alle regioner endnu!

Demokrati Fitness ung-til-ung er lige startet op, og kun meget få har nået at tage uddannelsen. Vi opdaterer løbendene denne side med ny info. 

Navn*

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social