No products in the cart.

Friluftsliv

Drømmer du om at tage jeres unge med ud i det fri? Sejle i kajak, ro i kano, lave det perfekte bål eller måske noget træklatring? Det kræver de rigtige uddannelser og dem kan du finde her på siden. Vi kan som regel være behjælpelig med at svare på praktiske spørgsmål om tilmelding og afvikling. Faglige spørgsmål kan med fordel rettes til underviserne. Deres kontaktoplysninger står i kursusbeskrivelserne.

Planlagte kurser

De planlagte kurser har en fast dato og tidspunkt. Du kan både melde dig til enkeltvist eller som en gruppe. Send en besked til instruktøren for at høre, hvor mange der allerede er tilmeldt.

Kurser på efterspørgsel

Mangler I noget nyt faglitteratur?
I URs shop finder du bøger, brætspil, merch (vores nye kollektion er på vej). Nogle af bøgerne har vi selv skrevet, andre har vi købt ude i byen og kan sælge til en god medlemspris. Fælles for dem alle er, at de skal være med til at styrke den ungdomspædagogiske faglighed.

Kurser på efterspørgsel oprettes kun, hvis der er nok tilmeldte til en specifik dato. Kontakt udbyderene, hvis I er flere personer, der ønsker at blive uddannet.
Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social