No products in the cart.

Medlemsfordele

Som medlem af Ungdomsringen har I automatisk adgang til en række fordele. Faktisk så mange, at det kan være lidt svært at holde styr på. Derfor har vi samlet et overblik til jer her. Fandt du ikke lige det du søgte? Så tøv ikke med at skrive til os, vi sidder klar til at hjælpe.

Formidling og
læring

Formidling og læring

Unik adgang til større og mindre kompetenceforløb, kurser, workshops, webinarer og en masse andet. Hos os køber I ikke standardforløb, der lige så godt kunne være udbudt til andre
faggrupper.

Vores materiale tager udgangspunkt i den fritids- og ungdomspædagogiske faglighed

Det er jeres garanti for kvalitet!
Mere info

Events

Events

Som medlem får I eksklusivt adgang til de mere end 50 events for unge, vi arrangerer årligt.

Når vi står som arrangør, er det din garanti for, at den fritids- og ungdomspædagogisk faglighed er tænkt ind alle aspekter af eventet.

Der har højst sandsynligt siddet både unge og fritidspersonale med i planlægningsgruppen og projektlederne har skabt rammerne for, at eventet er fagligt givende. Både for jer og de unge.
Mere info

Politisk
indflydelse

Politisk indflydelse

Som medlem har du mulighed for at blive en del af bestyrelsen. Her styrker du dine kompetencer indenfor kommunikation, ledelse, økonomi, projektstyring og meget andet.

Du får også adgang til en kort bestyrelsesuddannelse, hvis du kunne tænke dig det.

I Ungdomsringen arbejder vi hele tiden med en række sager, som vi forsøger at få politisk indflydelse på. Det arbejde starter altid i vores bestyrelse(r).
Mere info

Projekter

Projekter

Medlemskabet giver indirekte adgang til, at jeres klub eller ungdomsskole kan blive en del af de både kortere- og længerevarende projekter, vi har i Ungdomsringen.

I kan fx tilføje en ekstra dimension til jeres daglige pædagogiske arbejde ved at starte en Sexualistgruppe, deltage i et af vores internationale projekter eller være en del af en større fondsansøgning.

Projekterne kan være med til at løfte jeres arbejde lokalt, og give de unge en mulighed for at se tingene i et større perspektiv.
Mere info

Økonomiske
fordele

Økonomiske fordele

Det er billigere at være medlem end ikke at være det, hører vi ofte vores medlemmer sige. Og der er måske noget om det.

Som medlem får i adgang til de særaftaler, vi har med rettighedshavere og forsikringsselskaber, så I har mulighed for at spille musik i klubben, (KODA), vise film og serier (MPLC) og dyrke "særligt farlig sport", som det hedder på forsikringssprog (TRYG).

Derudover får du rabat på tøj, bannere, tryksager og meget andet.
Se fordelene her

Nyheder

Nyheder

Alle har adgang til vores nyhedssektion, men som medlem har i mulighed for at præge indholdet.

Måske I et særligt event, der fortjener opmærksomhed? En god historie, der viser vigtigheden af, at vi har gode klubber og ungdomsskoler?

Vores nyheder udkommer både i vores halvårlige magasin (første gang i start ’23) og på nettet, så I kan dele dem vidt og bredt.
Mere info

Det siger I
om os...

Formidling og læring

Altså jeg har været ret begejstret for de gange, hvor det har været sådan noget meget håndgribeligt. Altså noget, jeg kan omsætte virkelig meget i praksis

Pædagog Medlemsklub

Formidling og læring

Jamen vi får jo helt klart nogle redskaber og metoder med hjem, så det er jo dejligt i forhold til, at der er et tema, vi gerne vil gøre os dygtigere og bedre i. Og så er der jo hele det der netværksarbejde, at når mine medarbejdere kommer afsted, så møder de andre og kan netværke

Pædagog Medlemsklub

Events

De er rigtig godt planlagt og udført, og der er virkeligt prioriteret positive oplevelser og socialt engagement for børn og unge og de voksne, der er med. Det er ofte arrangementer, der ikke findes tilsvarende i andre regi - fedt!

Pædagog Medlemsklub

Events

Jamen jeg synes altid, det har været godt gennemført. Det er også fedt, fordi det er det der med, at det er et samlingssted for mange unge, at de kommer ud og møder nogle andre og nogle af dem, så er de blevet venner med nogle nye på Snapchat, eller hvad de nu lige bruger.

Pædagog Medlemsklub

Tørre tal

Over 60& af medlemmere deltager aktivt i vores Events

Medlemsundersøgelse 2022

Events

De unge bliver jo taget alvorligt. Og det synes jeg, det er dét, som Ungdomsringen og [Ungdomsringens] Musikfestival byder på

Pædagog Anonym

Events

Der er ingen tvivl om, at det der med at kunne deltage i noget, som er tilrettelagt med udgangspunkt i den viden, man har om børn og unge i Danmark. Det er bare en kæmpe hjælp til pædagogerne

Pædagog Medlemsklub

Ingen kan alt,
alle kan noget,
sammen kan vi meget!

Derfor skal I være medlem!

Som forening drager vi først og fremmest fordel af hinanden. Vores størrelse giver os mulighed for at arrangere store kulturevents, dyrke og nørde den fritids- og ungdomspædagogiske faglighed og få indflydelse på, hvad beslutningstagerne nu engang beslutter.

Og så gør det heller ikke noget, at rettighedshavere, forsikringsselskaber og virksomheder godt kan se fornuften i at lave aftaler med os.

Brancherelevant viden

Vores sekretariat er eksperter på det fritids- og ungdomspædagogiske område.

Konsulentbistand

Mulighed for at sparre og få rådgivning af vores konsulenter.

Udvid dit netværk

Mød andre fagpersoner ligesom jer selv til Ungdomsringens arrangementer

Politisk indflydelse

Mulighed for at stille op til bestyrelsen og være med til at give fritidslivet en stemme i den offentlige debat.

Halvårligt magasin

Udkommer første gang i 2023

Spar penge

Få billigere forsikringer, merchandise og afspil lovligt musik, film og serier i jeres klub

Ofte stillede spørgsmål

Vi stræber efter altid at være med på beatet.
Ud over en masse frivillige ildsjæle, der sætter retningen for vores organisation, er vi så heldige også at være udstyret med et professionelt sekretariat. Vores konsulenter er altid opdateret på den nyeste forskning, og er eksperter på hver sit område. Et hold at kreative personligheder der har det til fælles, at de brænder for det organiserede kultur og fritidsliv.

Hvis sportsbegivenhederne sendes på ’free-to-air’ kanaler, hvilket er TV 2 (delvist free) og DR, så kan I afholde lukkede arrangementer for jeres medlemmer.

Ud fra to afgørelser i forbindelse med tidligere sager, har vores advokat vurderet, at sådanne arrangementer er at betragte som ’privatsfæren’. Jeres betaling sker over skatten (DR) eller via et almindeligt abonnement, som klubben har købt (TV2).

 • Sparring og drøftelse af sager, der besluttes i hovedbestyrelsen
 • Fordeling af midler til aktiviteter og events i regionen
 • Planlægning og afholdelse af aktiviteter og events i regionen
 • Planlægning og afholdelse af fx lokal kompetenceudvikling (temadage, kurser m.m.)
 • Lokale/regionale og potentielt nationale projekter
 • Indflydelse på Ungdomsringens arbejde; være Ungdomsringens lokale og regionale ansigt udadtil
 • Organisatorisk erfaring i en tryg ramme
 • Netværk blandt andre engagerede klubmedarbejdere, unge m.m. i regionen
 • Mulighed for at deltage som repræsentant for Ungdomsringen i de regionale aktiviteter og events og møde mange glade medarbejdere og unge
 • Mulighed for at deltage i styregrupper i hovedbestyrelsens regi
 • Regionsbestyrelsen holder møde 5-6 gange om året (+ generalforsamling)
  • Møderne holdes i en klub/ungdomsskole i regionen
  • Møderne ligger typisk en hverdagsaften
  • Nogle regioner afholder 1-2 gange om året mødet som et døgnmøde, hvor vi mødes fra fredag aften til lørdag eftermiddag
  • Der vil være forberedelse ifm møderne i form af dagsordener og bilag
 • Ungdomsringen (regionsbestyrelsens kasse) betaler al transport, overnatning og forplejning ifm. arbejdet i regionsbestyrelsen
Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social