No products in the cart.

Ungdomsringen: Nye Internationale muligheder for 18+ unge

Elisabeth Knuth
Elisabeth Knuth
Vi holder dig opdateret

Ungdomsringens konsulenter og bestyrelsesmedlemmer skriver om det organiserede fritidsliv, events, politik og alt derimellem. Sendes ud en gang om måneden.

Har du unge over 18 år, som er interesseret i at diskutere ungdomsliv med unge fra andre lande?

S

å har de mulighed for at komme med et i nyt netværk for unge, som er medlem af Ungdomsringen, er fyldt 18 år og som ønsker at rejse ud og blive klogere på verden omkring os.

Der venter store (og endda helt gratis) oplevelser!
Da Ungdomsringen er medlem af DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd), ECYC (European Confederation of Youth Clubs) samt samarbejder med Erasmus+, modtager vi året rundt invitationer til en masse spændende internationale ungesamlinger, -seminarer og -kurser. Der er især mange events, som foregår i Norden samt Østeuropa.

Temaerne for ungeeventsene kan være alt fra fred til LGBT+ rettigheder til unges trivsel og klima. Disse internationale ungeevents er som regel helt gratis at deltage i – det eneste man skal gøre, er som oftest at skrive en kort motiveret ansøgning.

Når man møder mennesker fra andre kulturer og lærer hinanden at kende, er dét med til at skabe større forståelse mellem mennesker. Derved kan man som ung, der rejser ud i verden, være med til at gøre en kæmpe forskel

Elisabeth Knuth, projektleder for ungeengagement i Ungdomsringen

Rejs afsted sammen med andre unge medlemmer af Ungdomsringen
Unge, som er en del af netværket, vil løbende modtage invitationer til internationale ungeevents. Netværket vil kommunikere via en messengergruppe, hvorved de unge vil kunne koordinere at rejse af sted sammen fra Danmark til de events, som de synes er spændende.  

I forbindelse med de internationale ungeevents, vil de unge deltagere have mulighed for at fortælle om deres oplevelser via Ungdomsringens sociale medier og derved kunne inspirere flere unge til at tage ud i verden og bruge deres stemme.

Bliv en del at netværket
Tag kontakt til Elisabeth, hvis du har unge, som ønsker at blive en del af netværket eller har spørgsmål.

Elisabeth Knuth
Projektleder for ungeengagement
ekn@ungdomsringen.dk
T. 30 92 21 72

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social