No products in the cart.

Inspirationsdag: Brug det internationale arbejde som pædagogisk værktøj

Mattias Matin Khorooshi
Mattias Matin Khorooshi
Bliv klogere på (fritids)livet

Ungdomsringens konsulenter og bestyrelsesmedlemmer skriver om det organiserede fritidsliv, events, politik og alt derimellem. Sendes ud en gang om måneden.

V

i oplever en stigende interesse for at udforske og bruge det internationale som pædagogisk værktøj, men hvordan kommer man lige i gang? Hvad skal man kunne? Er der noget særligt, man skal være opmærksom på? Hvilke udfordringer kan man støde på?

Sammen med nogle af vores samarbejdspartnere på det internationale område, vil vi forsøge at svare på de spørgsmål i forbindelse med vores inspirationsdag om internationale projekter.

Guide til at etablere eget projekt.
På dagen vil du blive klogere på det potentiale, der ligger i at oprette internationale projekter sammen med andre klubber, eller blot at tage ud og rejse med de unge.

Udover det vil vi hjælpe med at gøre det klart og tydeligt, hvilke administrative opgaver, der ligger i forbindelse med oprettelsen af internationale initiativer.

Du vil altså blive udrustet med en række redskaber, virkemidler og kompetencer til at etablere egne internationale projekter, og samtidig blive sat ind i, hvilke problemer og udfordringer du kan opleve, når du arbejder med det i praksis. Herunder også hvordan jeres klub eller ungdomsskole kan søge om finansiering af projekter.

Sammen giver vi jer det bedste udgangspunkt for at indgå i internationale projekter

Tag eksperterne med på råd
For at gøre dagen så fagligt og praktisk funderet som muligt, har vi en række oplægsholdere med, der til dagligt arbejder med internationalt samarbejde og projekter,

Du vil bl.a. kunne opleve DUF, Erasmus+, CISV og klubpædagoger, der til dagligt arbejder med internationale projekter.

Sammen giver vi jer det bedste udgangspunkt for at indgå i internationale projekter, og inspirerer jer til at komme i gang med processen.

Tilmelding
Ungdomsringen inviterer i samarbejde med Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), ERASMUS+ og CISV, til inspirationsdag om internationale projekter 17. maj i Odense. Målgruppen for dagen er klubber og ungdomsskoler med interesse for at arbejde med udveksling og andre internationale samarbejder.

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social