No products in the cart.

Politisk opdatering: Fritidstilbud for de større børn og unge skal have et formål! 

Birthe Navntoft
Birthe Navntoft
Vi holder dig opdateret

Ungdomsringens konsulenter og bestyrelsesmedlemmer skriver om det organiserede fritidsliv, events, politik og alt derimellem. Sendes ud en gang om måneden.

Nedenfor får du en kort status på en af de sager, vi bruger meget tid på lige nu.  

Et skridt nærmere realisering 
I en indsats for at synliggøre behovet for en formålsbeskrivelse for klubområdet har Ungdomsringens hovedbestyrelse arbejdet intenst det seneste år. 

Gennem dialog og møder med politikere fra forskellige partier samt Børne- og uddannelsesudvalget i Folketinget har vi forsøgt at bringe tilblivelsen af en formålsparagraf et skridt tættere på virkeligheden. Den seneste tid, har vi bl.a. besøgt besøgt politikere som Charlotte Broman Mølbæk fra SF, Lotte Rod fra Radikale og Torsten Gejl fra Alternativet. 

Det er tydeligt, at behovet for en formålsparagraf ikke kun er vores ønske. Derfor vil vi i det kommende halve år lægge yderligere vægt på samarbejdet med andre relevante organisationer inden for børne- og ungeområdet og centrale politikere.  

Vi håber meget, at alt det gode arbejde, der allerede finder sted i klubberne, vil spille en central rolle i efterårets drøftelser om børn og unges trivsel

Nyt liv i ’Sammen om Fritiden´ 
Hovedbestyrelsen forventer også, at der snart vil blive pustet nyt liv i Partnerskabet ’Sammen om Fritiden’, hvilket vil bidrage til at tage endnu et skridt i den rigtige retning. Vi håber meget, at alt det gode arbejde, der allerede finder sted i klubberne, vil spille en central rolle i efterårets drøftelser om børn og unges trivsel. 

På bagrund af det har vi en række ideer og planer, som vi løbende vil inddrage jer, Ungdomsringens medlemmer, i i det kommende år. vi håber, at I er klar til at trække i det politiske arbejdstøj, når I alle er tilbage fra sommerferie 

Skriv gerne til mig, hvis I har spørgsmål eller ønsker noget af indsatsen uddybet.  

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social