No products in the cart.

Generalforsamlinger 2023: Tag jeres unge med under armen og få indflydelse 

Gunn Brejnholdt Falck
Gunn Brejnholdt Falck
Vi holder dig opdateret

Ungdomsringens konsulenter og bestyrelsesmedlemmer skriver om det organiserede fritidsliv, events, politik og alt derimellem. Sendes ud en gang om måneden.

Hvert år i den sidste weekend i november afholdes det store fælles årsmøde og kongres for hele Ungdomsringen. Men faktisk starter den demokratiske proces allerede før det – nemlig til generalforsamlingen i din egen region. 

T

il generalforsamlingerne gøres status for året i regionen, og vi diskuterer og sætter retning for det fremtidige arbejde. Det er her, du kan mødes med kolleger fra andre fritids- og ungdomsklubber og ungdomsskoler i dit lokalområde til gode faglige snakke om det, vi alle brænder for: at skabe gode fritidstilbud til store børn og unge.

Bliv valgt som delegeret 
På generalforsamlingerne kan man vælges som delegeret til Ungdomsringens årsmøde og kongres. Delegerede – både unge og voksne – får gratis adgang til de to festlige og faglige dage i november på Hotel Legoland sammen med resten af organisationen. 

Også for unge! 
Ungdomsringens demokratiske fællesskab er også for unge. Vi snakker ikke kun om ungedemokrati – men inviterer også de unge med helt ind i maskinrummet på lige fod med voksne medlemmer. Så til generalforsamlingerne er de unge mere end velkomne. Det kan være en god anledning til at snuse til politisk arbejde eller bare få indblik i og indflydelse på Ungdomsringens regionale arbejde. 

Regionsbestyrelserne i Ungdomsringen arbejder for at skabe fede events og aktiviteter for vores medlemmer med stor vægt på ungeinddragelse

Bliv en del af bestyrelsen 
Hvis man har fået blod på tanden og gerne vil bidrage yderligere til Ungdomsringens arbejde, er det også til generalforsamlingerne, du eller dine unge kan stille op til den regionale bestyrelse. 

Regionsbestyrelserne i Ungdomsringen arbejder for at skabe fede events og aktiviteter for vores medlemmer med stor vægt på ungeinddragelse. Så har du lyst til at gøre en forskel for børn og unge i lokalområdet, og vil du være en del af et fagligt og inspirerende fællesskab med fokus på fritids- og ungdomspædagogik, er en post i bestyrelsen måske noget for dig. 

Datoer for generalforsamlinger 
Hovedstaden: Onsdag d. 11. oktober, Sjælland: Onsdag d. 20. september, Syddanmark: Søndag d. 8. oktober, Midtjylland: Tirsdag d. 3. oktober, Nordjylland: Torsdag d. 12. oktober.  

NB! Det kræver ikke forhåndstilmelding, man kan bare møde op på dagen. Men hvis du vil have noget at spise, vil vi meget gerne vide, om du kommer 🙂

Fakta
Ungdomsringen
er en politisk ledet medlemsorganisation. Som ansat eller ung i en medlemsklub kan I bidrage til fællesskabet ved at engagere jer i en af vores lokale bestyrelser. Her kan I være med til at bestemme retningen for foreningens arbejde, politiske ståsted, udbuddet af events og kompetenceudvikling og meget mere.
 

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social