Online | Odense
Bliv en del af netværket af klubber og ungdomsskoler, som deltager på Folkemødet 2025 med unge!
Skal I afsted på Folkemødet på Bornholm for første gang? Er i nysgerrige på, hvordan pædagogisk arbejde kan se ud på Danmarks største politiske festival? Hvordan kan I hjælpe jeres unge til at blive hørt i den politiske debat?
På dette webinar vil vi sætte fokus på, hvordan Ungdomsringens medlemmer kan tage aktiv del i Danmarks største politiske festival. Der vil være gode råd til, hvordan du kan sikre at dine unge deltagere får en meningsfuld og interessant oplevelse, samt mulighed for deling af erfaringer fra de deltagere, som tidligere har deltaget på Folkemødet. Derudover vil en repræsentant fra Ungdomsringens Ungeråd fortælle om, hvordan det er at deltage på Folkemødet som ung.
Der eksisterer allerede en gruppe af Ungdomsringens klubber og ungdomsskoler, som har deltaget på Folkemødet i adskillige år, og formålet med dette webinar er at brede netværket ud, og inspirere flere til at tage af sted og tage del i debatten.
Undervejs i webinaret vil Elisabeth fra Ungdomsringen komme med eksempler på tidligere events og initiativer på Folkemødet, som har fungeret godt samt, hvad du skal være opmærksom på du deltager med unge på Folkemødet.
Efter webinaret modtager du en mail med opsamlende information fra webinaret.
På webinaret vil i møde:
Elisabeth Knuth er politisk konsulent for unge og demokrati i Ungdomsringen. Elisabeth er projektleder for Ungdomsringens deltagelse på Folkemødet 2025, og har flere gange været på Folkemødet, hvor hun har understøttet Ungdomsringens Ungeråds deltagelse i adskillige debatter og arrangementer.
Medlemmer af ungerådet, som tidligere har deltaget på Folkemødet med Ungdomsringen.
Folkemødet på Bornholm er genialt til at gøre unge nysgerrige på, hvordan vores samfund fungere og motivere dem til at tage aktivt del i det, i fremtiden.
Fire grunde til, at du skal tage unge med:
Folkemødet er en oplagt mulighed for at introducere unge til demokratisk dialog og debat. De kommer til at opleve, hvordan beslutningstagere, organisationer og borgere drøfter samfundsmæssige udfordringer og bud på løsninger. Det giver de unge en forståelse af, hvordan demokratiske processer fungerer i praksis.
Via Ungdomsringen, har dine unge mulighed for at tage aktivt del i debatter. Mange debatter og workshops på Folkemødet henvender sig specifikt til unge. Vi har god erfaring med, at det styrker de unges demokratiske selvtillid væsentligt.
Ved at møde organisationer, politiske partier, Interesseorganisationer og unge fra andre steder i landet kan de unge blive inspireret af nye idéer og finde fællesskaber, der interesserer dem.
Folkemødet giver mulighed for alternative læringsoplevelser gennem kreative aktiviteter og oplevelser på egen hånd. I et trygt miljø, kan de eksperimentere med problemløsning og uenigheder i fællesskab med andre unge.
Faglige spørgsmål rettes til udviklingskonsulenten.
Svar på praktiske spørgsmål vedr betaling, booking, osv.,
kan med fordel stilles til vores sekretær.
Vi sidder klar til at hjælpe dig.
FAQs
Ungdomsringens konsulenter stræber efter altid at være med på beatet. Derfor spørger vi ofte medlemmerne til råds.
Flere spørgsmål?Som udgangspunkt ja. Men klubvents er kun for medlemmer, med få undtagelser. Det fremgår af eventet, hvis ikke-medlemmer også må deltage.
Kompetenceudvikling, webinarer m.m. er for alle. Både fagfolk og alle dem, der er nysgerrige på vores område