No products in the cart.

Ungdomsringens Dag i Tivoli Kbh 2024

tir07maj14:00tir22:00Ungdomsringens Dag i Tivoli Kbh 2024

Info

D. 17.04:
Grundet stor efterspørgsel er tilmeldingen til optræden på scenen lukket for i år.
– Vi henviser til vores andre musikarrangementer i Ungdomsringen, såsom musikstarter.dk og Ungdomsringens musikfestival 2025 mfl.

Vi inviterer igen i år til en fed dag i Tivoli København, så skriv datoen i jeres kalender og udnyt en forårsdag i Tivoli til en nedsat pris. Det bliver en dag fyldt med fællesskab og musik!

Billetter købes ved Tivolis hovedindgang – oplys at I ønsker Ungdomsringsrabat. Billetter kan også købes i forvejen via et link, I får på mail. Link og kode må under ingen omstændigheder videregives til og bruges af børn, unge eller forældre. 

OPTRÆD PÅ PLÆNEN!
Der er desuden mulighed for at optræde med musik, dans, gøgl og andre showformer under åben himmel på den præstigefulde scene, der normalt afvikler koncerter med de helt store danske og internationale stjerner. 

Vi bestræber os på, at dagen bliver fyldt med så mange forskellige former for optræden som muligt, men vi gør også opmærksom på, at vi er underlagt Tivolis normer og regler, hvad angår optræden på Plænen i Tivoli.  

Det er derfor vigtigt, at showet har en vis musikalsk/underholdningsmæssig standart, og at de optrædende er klar til at give den gas på scenen. Vi er af hensyn til Tivolis normer nødt til at takke nej til hård heavyrock og lignende genrer. 

NB! Optrædende kommer gratis ind og kan købe Turpas i hovedindgangen for kr. 125,-. 

Læs mere

Tidspunkt

(Tirsdag) 14:00 - 22:00(GMT+02:00)

Lokation

Tivoli

Vesterbrogade 3, 1630 København V

Other Events

Get Directions

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social