No products in the cart.

Track 13

lør01apr14:00lør22:00Track 13

Info

Info
Track er et UngNorddjurs projekt, der blev søsat i år 2011 ud fra en vision om at unge skal have gode muligheder for at skabe noget for andre unge.

Produktet er en årlig endagsfestival for unge i alderen 13 – 18 år. Festivalen afvikles i UngNorddjurs´ lokaler i Grenaa og ligger fast den første lørdag i skolernes påskeferie.

Festivalen starter kl. 14:00 og i den første del, frem til kl. 18:00, åbnes der op for aktiviteter og workshops, fordelt rundt på matriklen. De unge kan f.eks. prøve sig selv af som DJ, danser, tegner, elektronisk musiker i de forskellige workshops. Er man ikke lige til det, kan man underholde sig med lasergame, photobooth, bumper balls, hoppepude, zumo-battle eller tage turen i kælderen til ”gys i kælderen” (for de der tør). Ovenstående var indholdet ved Track 8 og aktiviteter og workshops varierer fra år til år. Samtidig er der gang i tre scener, hvor ungdomsacts fra forskellige dele af Danmark kommer op optræder med musik eller dans.

Fra kl. 18:00 opdeles festivalen aldersmæssigt, så der er et aftenprogram for Track Junior (4. – 6. klasse), mens der er et aftenprogram for Track (7. – 10. klasse.).

Planlægningen af festivalen starter hvert år i august måned, hvor tre trackhold kører parallelt med hver deres ansvarsområder. Det første hold består af frivillige unge fra klubberne i UngNorddjurs, der primært er ansvarlige for aktiviteterne om aftenen og artistbookingerne. Det andet hold, et valgfagshold på Kattegatskolen i Grenaa, er ansvarlige for aktiviteterne om eftermiddagen, mens det tredje hold, et hold fra juniorklubberne i UngNorddjurs, er ansvarlige for juniordelen af festivalen.

Dato
1. april fra kl. 14.00

Sted
UngNorddjurs
ÅBOULEVARDEN 62 D
8500 GRENAA

Pris
50 kr. pr. ung (medarbejdere er gratis)
Derfor skal I deltage

Der er intet som en god festivalsoplevelse, der kan styrke sammenholdet. Både blandt de unge selv, men også jer ansatte imellem. Vi plejer at have en brag af en fest og en flok virkelig trætte og glade unge (og voksne), når klokken slår midnat.

NB!
Det er også muligt at tilmelde bands og danseacts.

Overnatning
Kontakt Ungnorddjurs, hvis I mangler et sted at overnatte. De kender klubberne i området, og det er som regel ikke noget problem at få husly.

HENT PLAKATEN + WORKSHOPINFO VED AT KLIKKE HER

Læs mere

Tidspunkt

(Lørdag) 14:00 - 22:00(GMT+02:00)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social