No products in the cart.

Klubbernes Dage i Tivoli Friheden - 7. maj 2024

tir07maj14:30tir22:00Klubbernes Dage i Tivoli Friheden - 7. maj 2024

Info

Det er med stor glæde at Ungdomsringen Region Midtjylland igen kan indbyde alle Ungdomsringens medlemsklubber i Region Midtjylland, Syddanmark og Nordjylland til Klubbernes Dag(e) i Tivoli Friheden 2024:

Dato:
Tirsdag d. 7. Maj – kl. 14.30 til 22.00
– Skulle du have valgt onsdag d. 8. maj? Klik HER

Pris:
Entré + turbånd til særlig pris: 190 kr. pr. ung og 95 kr. for medarbejdere.

Konceptet har været afprøvet før – vi har vores helt egne dage i Friheden, hvor kun børn og unge fra klubberne og deres voksne har adgang – både i parken og på alle forlystelserne. Udover muligheden for at komme i Friheden til en yderst favorabelpris er Klubbernes Dag(e) også en oplagt mulighed for at hilse på mange andre klubbers medlemmer og medarbejdere.

HENT PLAKATEN VED AT KLIKKE HER

Nedenfor er rammerne for arrangementet beskrevet – LÆS GRUNDIGT for at undgå misforståelser.

Fordeling af billetter:
For at få en rimelig fordeling mellem de to dage – og dermed begrænse kødannelserne, lukker vi for tilmeldingen til en dag, når der er bestilt 3500 billetter. Der er tilmeldingsfrist onsdag den 1. maj. Dette er også sidste dag for at nedjustere billetantallet (kan gøres via mail til mvs@ungdomsringen.dk eller crj@ungdomsringen.dk).
Det er muligt at opjustere billetantallet til og med mandag den 6. maj kl. 12.00 (gøres ligeledes ved at sende mail (ved opnået max deltagerantal kan opjusteringen dog afvises).
OBS. I behøver ikke at medbringe de billetter, som I modtager ved bestilling. I skal blot henvende jer ved check in og fortælle, hvor I kommer fra (også gerne jeres medlemsnummer, hvis I kender det) på selve dagen.
-Husk ligeledes at ved betaling via EAN, opkræves det samlede beløb efter selve eventet er afholdt, hvor samlede antal tilmeldte er klart.

Crew:
Vi vil rigtig gerne have lidt hjælp på dagen med at give alle en rigtig god og hyggelig oplevelse i trygge rammer. Derfor – hvis du eller nogle af dine kollegaer vil være crew på dagen, så kan I melde jer som crew nederst på denne side.

Crew-opgaverne er at:

  • Være kø-vagter ved de mest populære forlystelser
  • Rundere i parken – skabe tryghed ved synlighed
  • Crew-medlemmer går i par

Det er vigtigt at pointere, at crew-opgaven IKKE er en vagt opgave – til dette har Tivoli Frihedens professionelle vagter ansat. Opgaven er ene og alene af tryghedsskabende karakter, og man vil modtage en lille erkendelighed som tak for hjælpen.

OBS. Man tilmelder sig som crew nederst på denne side. Skriv evt ønskede crewtider på dagen under feltet “Bemærkninger til ordren” når I checker ud efter at have valgt antal unge m.m. Det er muligt at tilmelde flere crews på samme tilmelding.
Er der spørgsmål, skriv venligst til mvs@ungdomsringen.dk

Ingen musik på scenen om tirsdagen:
Vi har valgt at samle live-musikken til om onsdagen. Tirsdag vil der være dj’s på den store scene, som vil stå for en masse god musik og sjove konkurrencer!

Medarbejderområde i Skovpavillonen:
Det kan godt blive en lang dag for særligt de voksne, og derfor vil der igen i år være et medarbejderområde, hvor vi vil være værter ved en kop kaffe/the og lidt frugt, og hvor I kan få mere at vide om, hvad vi laver i Ungdomsringen.
Medarbejderområdet ligger igen i år i Skovpavillonen, hvor der er mulighed for at sidde både ude og inde. Indendørs er der som altid Børnefrit.

Ungecafé i Café au lait:
Et ungetiltag er afprøvet med succes, hvilket vi gentager i år, nemlig Unge Infocafé, hvor der er mulighed for at møde aktive unge fra Ungdomsringens region Midtjylland og få en snak om ungedemokrati, ungeevents og mulighederne for at søge tilskud til ungeaktiviteter, deltage i konkurrencer og meget mere!

Yderligere info:
D. 2. maj udsender vi yderligere infomateriale til alle klubber, der har tilmeldt sig. Har I spørgsmål til tilmeldingen, kan I kontakte Charlotte Risum Jensen i Ungdomsringen på tlf. 70270050.

Har I andre spørgsmål kontakt da venligst konsulent Martin Schouw på mvs@ungdomsringen.dk, eller tlf. 30 92 21 64.

På glædeligt gensyn til Klubbernes Dag(e) den 7. og 8. maj 2024.

M.v.h. Arbejdsgruppen v. Ungdomsringen Region Midtjylland:

Michael Thor-Kristensen (indgang/crew), Per Christensen (Friheden) René Hedegaard Nielsen (Tjek-in, Ungdomsringens caféer m.m.) og Martin Schouw (sekretariatet)

Læs mere

Tidspunkt

(Tirsdag) 14:30 - 22:00(GMT+02:00)

Lokation

Tivoli Friheden

Skovbrynet 5, 8000 Aarhus

Other Events

Get Directions

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social