No products in the cart.

Invitation til debat - Region Midtjylland

man18mar17:00man19:00Invitation til debat - Region Midtjylland

Info

HVORDAN KAN VI SAMMEN FÅ DET BEDSTE UD AF FRITIDSTILBUDENES POTENTIALER?

Hvornår?
– D. 18. marts kl. 17 – 19
Hvor?
– Resen ungdomsklub, Furvej 7, 7800 Skive
Pris?
– Det er gratis

Målgruppe:
Debatmødet er for dig, der er ansat i en klub eller ungdomsskole, leder eller ung i klubben eller ungdomsskolen. Forældre er også meget velkomne. Med andre ord, alle der interesserer sig for gode pædagogiske fritids- og ungdomsklubtilbud til større børn og unge.

Hvad handler det om?
Børne- og undervisningsministeren siger det, de unge siger det. Vi oplever det dagligt. Fritidsklubber, ungdomsklubber og ungdomsskoler tilbyder vores børn og unge frirum, oplevelser, trivsel og fællesskab. Samtidig er den kommunale økonomi under pres. Så hvordan kan vi i fællesskab få det bedste ud af fritidstilbuddenes potentiale? Hvordan kan de gøres mere synlige for nationale beslutningstagere?

På dagen får du mulighed for at høre første-håndsberetninger om klublivet. Bliv klogere på, hvordan klubben kan forandre børn og unge, og gå i dialog med engagerede pædagoger, ledere, forældre og unge om, hvordan vi også fremover kan sikre de unge et godt og indholdsrigt fritidsliv i jeres lokalområde.

Debataftenen afholdes i hver af vores lokalforeninger som optakt til Ungdomsringens store nationale konference den 11. april 2024 med titlen “Fritids- og ungdomspædagogikken stempler ind i samfundsdebatten”.

De lokale debatarrangementer skal danne grundlag for den nationale konferences debatemner og bringe den lokale viden ind i en national kontekst.

Program:
17.00-17.30:
Den gode klub – hvad er det? og hvad er det den gode pædagogiske praksis kan?
Mød virkelighedens klubfolk og hør, hvorfor klubbernes eksistens er vigtig for ungdommen også i 2024

17.30-18.30:
Hvordan sikrer vi flere unge adgang til pædagogisk stærke klubtilbud, hvor der er plads til forskellighed og hvor de unge vokser og dannes til et godt voksenliv? Hvilke (hemmelige) kompetencer er det, de unge får i deres klub- og ungdomsskoletilbud?
Debat på tværs af politikere, klubfolk og unge om, hvordan vi også fremover kan have klubtilbud.

18.30-19.00:
Politisk speeddating og et let måltid mad
Vi fordeler politikerne ved bordene og giver mulighed for den uformelle debat mellem mødets deltagere.
Undervejs skal der peges på budskaber, som deltagerne ønsker at sende videre til Christiansborg til Ungdomsringens konference ”Fritids- og ungdomspædagogikken stempler ind i samfundsdebatten” 11. april 2024

Hvem er Ungdomsringen?
Vi er en forening dannet i 1942 for 730 klub-ber og ungdomsskoler i Danmark, Sydslesvig, Grønland og Færøerne. Vi repræsenterer 130.000 børn og unge i alderen 10-18 år. Vi er en demokratisk forening med både voksne og unge repræsentanter. Vi er en del af DUF-paraplyen.

Har du spørgsmål?
Kontakt sekretariatschef Birthe Navntoft, bna@ungdomsringen.dk

(Interesserede politikere bedes tilmelde sig direkte via mail til bna@ungdomsringen.dk)

Læs mere

Tidspunkt

(Mandag) 17:00 - 19:00(GMT+01:00)

Køb billet her

Aflyst

Tickets are not available for sale any more for this event!

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social