No products in the cart.

GAMEBOX FESTIVAL 2024 (i Herning)

fre19apr(apr 19)15:00søn21(apr 21)15:00GAMEBOX FESTIVAL 2024 (i Herning)

Info

Skal I være med til Danmarks største event inden for gaming og e-sport?

Gamebox Festival søger at skabe den største festival for gaming og e-sport i norden. Festivalen finder sted i MCH Messecenter Herning, hvor 30.000 kvadratmeter bliver fyldt ud med gaming og esports relateret indhold fra fredag d. 19. april til søndag d. 21. april.
Flere haller bliver spækket med store EXPO-områder med mange forskellige aspekter fra gaming-verdenen fx i form af cosplay, streamerområder, Simracing, forskellige turneringer, aktivitetsbaner, lasertag og meget mere! 
Her kan man også finde et stort område, som Ungdomsringen og UngHerning har fået til rådighed til at tilbyde sjove udfordringer og aktiviteter til deltagerne. Her kan du fx dyste i JUST DANCE, FIFA, prøver gamle arkademaskiner, VR-briller, spille fodbold med små radiobiler (REAL LIFE ROCKET LEAGUE!), samt prøve sjove minegames og reaktionsøvelser med vennerne (eller med nye bekendtskaber). Her kan man også møde andre unge fra UngHerning, som har været med til at arrangere aktiviteterne fra start til slut og som er med til at facilitere området til Gamebox.  

Igen i år vil gamebox være stedet hvor Esportligaen kommer til at afholde LAN & mesterskaber, hvor Ungdomsringen er repræsenteret via Ung-ligaen, som er for klubber og ungdomsskoler i hele landet. Som klub eller ungdomsskole har du mulighed for at deltage i LAN-delen og dyste mod andre hold fra andre ungdoms-klubber/skoler samt andre private deltagere fra hele landet. LAN-delen bliver samlet med GAMEBOX LAN, som foregår i haller ved siden af expo-områderne, men der er mulighed for at spille sammen på tværs. Du kan også tage af sted og opleve de enorme områder med alt godt fra gaming og e-sport universet, som før beskrevet i de store EXPO-områder. Her kan du deltage i mange forskellige spil og aktiviteter, vinde fede præmier eller måske møde din yndlings-streamer! 

Læs mere samt få et smugkig på sidste års festival ved at klikke HER
Du kan også se en lille film fra vores stand ved at klikke HER

LAN-TILBUD til Ungdomsringens medlemmer:
Billetten indeholder:
• Plads til LAN: Mål 120×80 cm (XL-plads til normalpris)
• Adgang til hele Gamebox Festival og dets aktiviteter (alle 3 dage)
• Soveplads i særskilt hal til overnatning
SÆRPRIS: 500 ,- PR. PERSON INKLUSIV MOMS
(I sparer 150,- pr. person)
– Mulighed for at tilkøbe forplejning + starterkit, KLIK HER

Køb billet til Gamebox LAN (åben for alle) ved at klikke HER

Ønsker I at sidde med andre hold fra andre Ungdomsskoler og klubber og dyste i Esportligaens turneringer (som er CS2, Fortnite og Valorant indtil videre) – samme pris som alm. LAN:
Køb billet til Esportligaen LAN (samme pris, men i samarbejde med GAMEBOX LAN) ved at klikke HER

Ønsker I ikke at deltage i LAN, men at have adgang til expo-områderne med Ungdomsringen-rabat, skriv til mvs@ungdomsringen.dk:
1-dags billet = 75 kr.
3-dagsbillet = 150 kr.

Spørgsmål?
Kontakt esportkonsulent Martin Schouw
M: mvs@ungdomsringen.dk
tlf. 30 92 21 64

Læs mere

Tidspunkt

19 (Fredag) 15:00 - 21 (Søndag) 15:00(GMT+02:00)

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social