No products in the cart.

GAMEBOX FESTIVAL 2023 - MESTERSKABER, LAN OG EXPO

fre26maj(maj 26)15:00søn28(maj 28)15:00GAMEBOX FESTIVAL 2023 - MESTERSKABER, LAN OG EXPO

Info

Skal I være med til Danmarks største event inden for gaming og e-sport?

Gamebox Festival søger at skabe den største festival for gaming og e-sport i norden. Festivalen finder sted i MCH Messecenter Herning, hvor 30.000 kvadratmeter bliver fyldt ud med gaming og esports relateret indhold fra fredag d. 26. maj til søndag d. 28. maj. Flere haller bliver spækket med store EXPO-områder med mange forskellige aspekter fra gaming-verdenen fx i form af cosplay, streamerområder, Simracing, forskellige turneringer, aktivitetsbaner, lasertag og meget mere!  Her kan man også finde et stort område, som Ungdomsringen og UngHerning har fået til rådighed til at tilbyde sjove udfordringer og aktiviteter til deltagerne. Her kan du fx dyste i JUST DANCE, FIFA, prøver gamle arkademaskiner, VR-briller, spille fodbold med små radiobiler (REAL LIFE ROCKET LEAGUE!), samt prøve sjove minegames og reaktionsøvelser med vennerne (eller med nye bekendtskaber). Her kan man også møde andre unge fra UngHerning, som har været med til at arrangere aktiviteterne fra start til slut og som er med til at facilitere området til Gamebox.  

Som noget nyt i år vil gamebox samtidig være stedet hvor Yousee esportligaen kommer til at afholde LAN & mesterskaber, hvor Ungdomsringen er repræsenteret via Ung-ligaen, som er for klubber og ungdomsskoler i hele
landet. Som klub eller ungdomsskole har du mulighed for at deltage i LAN-delen og dyste mod andre hold fra andre ungdoms-klubber/skoler samt andre private deltagere fra hele landet. LAN-delen bliver samlet med GAMEBOX LAN, som foregår i hallen
ved siden af, men der er mulighed for at spille sammen på tværs. Du kan også tage af sted og opleve de enorme områder med alt godt fra gaming og e-sport universet som før beskrevet i de store EXPO-områder. Her kan du deltage i mange forskellige spil og aktiviteter, vinde fede præmier eller måske møde din yndlings-streamer! 

Læs mere samt få et smugkig på sidste års festival ved at klikke HER
Du kan også se en lille film fra vores stand fra sidste år ved at klikke HER


TILMELDING TIL LAN OG EXPO ER ÅBEN TIL D. 15. MAJ

TILMELD JER ESPORTLIGAENS UNGMESTERSKABER (INKL. LAN OG EXPO) (SOM ER I SAMARBEJDE MED GAMEBOX LAN, men i et område
for sig selv) – 250 KR. pr. turneringsdeltager til de første 40 deltagere (først til mølle), herefter er det 500 kr. pr deltager (træner/ledsager koster 500 KR. for en plads med PC, køb blot en VOKSEN-billet til 500 ved siden af)
(Nuværende turneringer til mesterskaberne er CS:GO, Fortnite og Valorant (har I ønsker om andre og tilslutning hertil så skriv gerne!))

TILMELD JER ESPORTLIGAEN LAN (FORUDEN DELTAGELSE I MESTERSKABERNE MEN INKL. EXPO) – 500 KR. PR. UNG
(træner/ledsager koster 500 KR. for en plads med PC, køb blot en VOKSEN-billet til 500 ved siden af)

TILMELD JER GAMEBOX LAN (INKL. EXPO) – 500 KR. PR. PERSON – HER

TILMELD JER EXPO – 1 eller 3 dage – Henholdsvis 75 og 150 kr. pr. ung (medarbejdere er gratis)

!Husk at I kan vinde gratis adgang til GAMEBOX for hele jeres hold ved at dyste YouSee esportligaens UNG-LIGA
(FORÅRSTURNERING i CS:GO,FORTNITE & VALORANT ) – SE MERE HER

Læs mere

Tidspunkt

26 (Fredag) 15:00 - 28 (Søndag) 15:00(GMT+02:00)

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social