No products in the cart.

Esportligaen - Ungliga - FORÅR 2024

man22jan23:59man23:59Esportligaen - Ungliga - FORÅR 2024

Info

I har, som klub eller ungdomsskole mulighed for at deltage i esportligaens Ungliga i foråret 2024 hvor I kan dyste i CS:GO & Valorant!
I har også mulighed for at skabe jeres egen turnering lokalt eller regionalt (se mere længere nede)!

Tilmelding er åben, og løber indtil søndag d. 17. januar for CS:GO – VALORANT HAR DEADLINE D. 22. januar

Få samlet et mandskab, og få oprettet holdet inde på vores fede ligaside, som gør processen langt nemmere og mere intuitiv! 

TILMELD HOLD TIL CS2 HER
TILMELD HOLD TIL VALORANT HER

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål vedr. ligaen, spillere el. lign., så skriv eller ring til:
info@esportligaen.dk  /  Tlf: 9395 1337 / Skriv en besked via facebook

Vi er i gang med at udvikle på formen af Ung-ligaen, som Ungdomsringen jo er afsender af, og her har vi brug for jeres hjælp til at skabe de bedste rammer, som giver mening for jeres klubber/ungdomsskoler at være en del af!

Vi søger i den forbindelse folk, som vil være med til at udvikle ung-ligaen som en form for ambassadører, eller ”blot” folk som har lyst til at deltage i en turnering med andre unge.

Den foreløbige idé er at etablere nogle mindre turneringer, som er mere lokalt forankret i de forskellige regioner (eller helt ned på kommunebasis eller mindre, hvis man kan samle nok hold).

En mulighed kan være oprette turneringer som strækker sig over 6 uger med 3 spilledage i alt, med 2 indledende runder og 1 finalerunde. Dette kan således gøres 3 gange på et år, for at give plads til ferie, egen træning m.m.
Hvis I har andre ideer til format og ønskede spiltitler, er der også mulighed for at sætte dem i spil!

Hvis I vil høre mere eller det lyder som noget I kunne tænke jer at være en del af (samt sprede det ud i jeres netværk), så giv e-sport konsulent Martin Schouw et kald på 30 92 21 64 eller skriv til mvs@ungdomsringen.dk 🤞

NYE FUNKTIONER I CS:GO!

  • Automatiske servere, som kører via vores ligaside, og det er dermed ikke længere nødvendigt (eller muligt) at stå for egen server.
  • Optimeret beregning af spillerniveauer samt holdniveau, tilføjelse af hele FaceIt elo-paletten (+ lvl. 10) samt automatisk opdatering af spillerrang i Steam og FaceIt. På sigt er det planen at få integreret Esportal i niveausystemet.
  • Automatisk resultatindberetning efter endt kamp, og her vil der blive hevet spillerstatistik ud fra kampen. Der vil løbende blive tilføjet yderligere dybde på statistikkerne, så mulighederne for evaluering, analyse og indsigt bliver forbedret. 
  • Integreret VETO på ligasiden, som betyder, at det ikke længere er nødvendigt, at man manuelt kontakter modstanderen og laver VETO.
  • Mulighed for at se GOTV på alle kampe i eSportligaen.
    Derudover vil det være muligt at hente demoer fra afviklede kampe. Demoer vil dog blive slettet efter noget tid grundet lagerplads.
  • Tilføjelse af anti-cheat system som via AI analyserer og identificerer spillere, der udviser specifikke typer mistænkeligt adfærd. Dette kører automatisk via serveren, og kræver derfor ingen klientintegration hos brugerne. 
     

Separat Discord til Ung-målgruppen, som vil gøre kommunikationen nemmere indbyrdes. Der vil blive oprettet grupper med de modstandere, man er parret med i turneringerne, så man nemt og hurtigt kan kommunikere med dem (telefon og mail er naturligvis også muligt).
Tilslut Discord her

Læs mere

Tidspunkt

(Mandag) 23:59 - 23:59(GMT+01:00)

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social