oktober, 2022

lør29okt(okt 29)11:00søn30(okt 30)10:30Demokrati Bootcamp - Unge kan, unge vil!Odense Vandrerhjem KragsbjerggaardKategori:Ungeinddragelse, politik og demokratidannelse

Info

Info:
Tag afsted på Ungdomsringens Demokrati Bootcamp – og få udvidet dit perspektiv på, hvad demokrati er, og hvordan du kan tage del i det. Find ud af, at du kan mere end du tror, når det kommer til at udtrykke din mening og forstå andres. Sammen med 49 andre ambitiøse unge fra hele landet øver vi os i, hvordan man kan deltage i samfundet og påvirke det. Vi tror på at du kan gøre en forskel, hvad end det så er i din lokale klub/ungdomsskole eller i samfundsdebatten, og vi vil gerne hjælpe dig til at finde ud af hvordan!

Weekenden vil være bygget op omkring et afvekslende program med både sociale fællesaktiviteter, interaktive workshops og et inspirerende personligt oplæg.
Man får et diplom for deltagelse.

Det praktiske:
Målgruppen for arrangementet er unge, der har lyst til at udfordre sig selv i fællesskab med andre unge. Du skal være klar til et godt pakket program, hvor vi forventer din aktive deltagelse. Det er underordnet om du går i 6. eller 10. klasse – det vigtigste er, at du er nysgerrig på hvordan demokrati fungerer i praksis!

Der er 50 deltagerpladser. Maks. 8 unge fra samme fritidsklub eller ungdomsskole. Dette er for at sikre at flest mulige fritidsklubber og ungdomsskoler kan tilbyde en gruppe unge at tage af sted.

Sidste tilmeldingsfrist er d. 5. oktober 2022.

Unge kan godt deltage uden en voksen fra deres klub eller ungdomsskole, såfremt de kan være selvstændigt afsted en weekend uden klubmedarbejder. Der vil være voksne til stede fra Ungdomsringen hele weekenden, som selvfølgelig vil tage godt imod dem, men Ungdomsringens sekretariatsmedarbejdere er ikke ”pædagoger” for de unge. Hvis der opstår en nødsituation, vil Ungdomsringens sekretariatsmedarbejdere selvfølgelig træde til og hjælpe.

Foreløbigt Program:
(Endeligt program opdateres senest 1. september.)

Lørdag:
Kl. 10.30: Ankomst og check-in
Kl. 11.00: Fælles start v. Elisabeth (projektleder for ungeengagement i Ungdomsringen) og Sarah og Julie (forperson, og næstforperson for ungerådet i Ungdomsringen).
Kl. 12.00: Frokost
Kl. 13.00: Workshop 1 + workshop 2
Kl. 15.00: Kage og pause
Kl. 15.30: Workshop 1 + workshop 2
Kl. 17.30: Aftensmad
Kl. 19.00: Interaktivt inspirerende oplæg udefra
Kl. 20.00: Hygge i fælles lokale

Søndag:
Kl. 08.00-10.00: Morgenmadsbuffet
Kl. 10.00: Senest tjek ud
Kl. 10.00: Uddeling af diplomer og info om lignende aktiviteter fremadrettet
Kl. 10.30: Kom godt hjem!

Overnatning:
Unge overnatter i 6-8 personers værelser med køjesenge, som inddeles i pige og drengeværelser.
Voksne overnatter i 1-2 personers værelser.
Husk lagen, hovedpude- og dynebetræk samt håndklæde. Soveposer er ikke tilladt.
Hvis I ikke ønsker at overnatte, så giv besked i tilmeldingen. Prisen er stadig 100 kr. pr. person og 500 kr. i erstatningsgebyr ved aflysning efter tilmeldingsfristen.

Er i nysgerrige på stedet, kan I se mere her

Transport:
I skal selv stå for transport.
De unge og/eller I kan tage toget til Odense Banegård. Herfra er der 35 min. gang til Kragsbjerggaard. Alternativt kan man tage letbanen fra Odense Banegård til Benedikts Plads, og derfra er der 15 min. gang til Kragsbjerggaard.

Der er gratis parkering ved Kragsbjerggaard.

Mere info:
Elisabeth Knuth, Projektleder for ungeengagement
T. 3092 2172
M. ekn@ungdomsringen.dk

NB! Vigtigt!
Sidste tilmeldingsfrist er d. 5. oktober 2022. Ved afbud efter tilmeldingsfristen opkræves der et erstatningsgebyr på 500 kr. pr. ung, ung frivillig eller voksen, såfremt vi ikke kan få afsat pladsen til nogle på ventelisten.

Læs Mere

Tidspunkt

29 (Lørdag) 11:00 - 30 (Søndag) 10:30

Lokation

Odense Vandrerhjem Kragsbjerggaard

Kragsbjergvej 121, 5230 Odense M

I samarbejde med

Ungdomsringens Ungeråd

Køb billet her

Inkl. forplejning og overnatning

Billettype

- 0 +

- 0 +

- 0 +

Pris 0,00 DKK

Total 0,00 DKK

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social
X
X
X