No products in the cart.

No products in the cart.

Sexualisterne

Hvem er vi?

Sexualisterne er unge formidlere (ca. 15-20 år), som besøger klubber, ungdoms- og efterskoler og holder oplæg om og går i dialog med unge om sex, køn, følelser, seksualitet, sexsygdomme og prævention. Gennem en fordomsfri dialog skaber Sexualisterne et rum, hvor de unge får mulighed for at stille nysgerrige spørgsmål og forholde sig til temaer, som f.eks. ”den første gang”, grænser, samtykke og kropsidealer.

Hvad får man?

Sexualisterne er ung-til-ung-formidling, og der er derfor ingen voksne til stede under oplæggene. Det er vores erfaring at det letter dialogen, at der ikke sidder en voksen på sidelinjen og kigger med. Sexualisterne har dog altid en tovholder med, som sidder uden for lokalet imens oplægget står på.

Ungdomsringen har den overordnede projektledelse af Sexualisterne, men de enkelte Sexualistgrupper ledes af lokale klubber og ungdomsskoler, hvorfor form og indhold på oplæggene kan variere en smule.

Sexualisterne er ikke sex-eksperter. Til gengæld er de eksperter i at være unge og altid i øjenhøjde med dem, de holder oplæg for. De er naturligvis også fagligt klædt godt på.

Booking

Ønsker I at få besøg af Sexualisterne, kan I sende en forespørgsel i kontaktformularen nedenfor. I bedes sende forespørgslen til den gruppe, der ligger tættest på jer.

NB! Sexualisterne er frivillige og vi kan derfor ikke garrantere, at de altid er til rådighed. 

Den lokale sexualistgruppe opkræver et mindre honorar til bl.a. at dække transportudgifter.

Oplæggene varer ca. 2 timer.

 

Send os en forespørgsel

Region Syddanmark

Vi tilbyder desværre ikke oplæg eller workshops i Region Syddanmark i øjeblikket. Vi håber snarest at kunne gøre det igen.

Navn*

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social