Pædagogisk bordrollespil

Forløbets overordnede tema er et grundlæggende pædagogisk kompetenceløft og retter sig primært til personale uden pædagogisk uddannelse. Igennem forløbet sigtes der efter at øve pædagogiske grundbegreber, reflektioner og tilgange.

Pris 35.500,- DKK inkl. transport

Effekt

Sammenhæng er ofte synonym med mening, og har dit personale en bedre forståelse af sammenhæng mellem pædagogikken og det praktiske arbejde, vil deres arbejde også opleves mere meningsfuldt, og de vil i højere grad kunne træffe meningsfulde og kvalificerede valg i mødet med de unge. Efter endt forløb vil medarbejderne opleve: • En bedre forståelse af pædagogiske begreber, reflektioner og tilgange. • I højere grad at kunne indgå i et meningsfuldt samarbejde med og omkring de unge. • At være i besiddelse af en række anvendelige redskaber til samarbejde og planlægning af pædagogiske aktiviteter.

Forløb

Generelt vil forløbet været præget af oplæg, arbejde i mindre grupper, fælles opsamling, refleksion og debat. Forløbet strækker sig over fem konsulentbesøg.
Pris 35.500,- DKK inkl. transport

Lidt om pædagogik + intro - 2 timer

Introduktion til forløbet og en afklaring af hvad vi skal, hvorfor vi skal det og hvordan. Samme aften tager vi også hul på de grundpædagogiske begreber, refleksioner og tilgange.

Dato: 1. oktober. 
Form: Oplæg og workshop.

Besøg i to klubber - 2 x 3 timer

Vi er på besøg hos jer og interviewer to grupper unge.

Dato: Ultimo oktober
Form: Interview

De unge nu til dags - 3 timer

En aften hvor vi bliver klogere på, hvem de danske unge er i dag, generelt og lokalt hos jer. Herunder skal vi også forsøge at forstå, hvad det vil sige, at være ung i en verden med mange valg i både en fysisk og digital verden. Vi skal også tale om ungefællesskaber – både små og store. Sidst på dag bevæger vi os over til at tale om unge med særlige udfordringer.

Dato: November.
Form: Oplæg og workshop.

Den pædagogiske konflikt - 3 timer

Konflikter er mangeartede. Når vi møder noget nyt og skal lære af vores fejl, kan man tale om, at man møder en konflikt mellem det man vidste og det nye man skal lære. Konflikter kan også være sammenstød mellem holdninger og interesser. Nogen konflikter er gode og andre skal vi forsøge at undgå og forebygge. Sammen skal vi udvide vores kendskab til og vores forståelse af den pædagogik, som ligger skjult i konflikten.

Dato: Ultimo januar
Form: Oplæg og workshop.

Det pædagogiske samarbejde - 3 timer

Pædagogik foregår ikke alene – den findes altid i samspil med ledelse, kolleger, de unge og forældre. Denne sidste temaaften har fokus på samarbejdet omkring det pædagogiske. Her skal vi tale om og øve sparrings- og samarbejdsredskaber.

• Kollegialt samarbejde
• Ungeinddragelse

Dato: Primo i marts
Form: Oplæg og workshop

Kontakt os

Ved du ikke lige hvem du skal have fat i? Så skriv, ring eller kig forbi vores sekretariat. Der er altid nogen i åbningstiden, og der er altid kaffe på kanden…

Odense

Lumbyvej 11 A, 2. TV
5000 Odense C
T. 70 27 00 50
ungdomsringen@ungdomsringen.dk

Åbningstider*
Man.-tors. 10:00-16:00
Fre. 10:00-14:00

*Vores hovedtelefon har åbent i det tidsrum, men du kan altid skrive til os på SoME eller udfylde formularen her på siden.

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social
X
X
X