No products in the cart.

Forsikringer

I samarbejde med Gouda Rejseforsikring og forsikringsmæglerhuset Söderberg & Partners har vi udviklet en række forsikringer. Du finder info om vores nye rejseforsikring nedenfor. Resten er på vej ind.

Rejseforsikring

Årsrejseforsikring der dækker alle jeres rejser

En rejseforsikring der udover alle de kendte dækninger også indeholder specialdækninger der er skræddersyet til jeres behov.

 

Afbestillingsforsikring
Den særlige afbestillingsforsikring giver jer mulighed for at få erstatning for den samlede rejse hvis hele turen aflyses på grund af en voldsom hændelse på skolen eller i skolens nærmiljø. Eksemplet kunne være en lærer eller elevs pludselige død op til afrejsetidspunktet, en voldsom kriminel handling mod en elev eller lignede.

Erstatningsrejse
På samme måde er der mulighed for at få udbetaling til en erstatningsrejse hvis der, når man er afsted på rejsen, sker en hændelse der er så voldsom at man vælger at afbryde turen og beslutter at alle rejser hjem i utide.

Forsikringen er en årsrejseforsikring. Dette betyder at den dækker alle rejser for børn, unge og voksne der afholdes hen over året.

Til en start meldes ind hvor mange rejsedage man forventer at have det første år, baseret på planlagte rejser, og når året er gået, hvor mange rejsedage man så rent faktisk har forbrugt. En eventuel difference mellem de to vil så blive afregnet.

 

Ordningen indeholder også et værktøj hvor I selv kan holde styr på alle jeres rejser, antallet af rejsedage samt deltagerlister.

Fordelen at have forsikringen for alle elever og lærere samlet et sted er at mange.

Sikkerhed for at alle deltagere er forsikret.

I tilfælde af sygdom eller tilskadekomst skal der kun ringes ét sted hen. Til Goudas Alam som ligger i København og er åben døgnet rundt.

Adgang til særlig dækning for afbestilling og erstatningsrejse

Goudas Rejseforsikring vandt “Bedste dækning 2022” i Rejseforsikringsguiden


Da forsikringen tilbydes til alle Ungdomsringens medlemmer er prisen langt under hvad en lignende forsikring ellers ville koste.

Tegn forsikring

Ungdomsringen formidler forsikringerne for Söderberg og Partners. Vil du tegne forsikringen og/eller har du specifikke spørgsmål til dækning, priser, osv. giver det bedst mening af kontakte dem.

Har du spørgsmål til Ungdomsringens overordnede forsikringskatalog eller andre medlemsfordele, kan du med fordel kontakte en af vores konsulenter.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Event- og regionskonsulent

Søren Elmkær

sel@ungdomsringen.dk

+45 3092 2167

Kundechef i Söderberg & Partners

Tommy Dohrmann

tommy.dohrmann@soderbergpartners.dk

+45 7196 9826

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social