No products in the cart.

Årsmøde og kongres 2024

fre22nov(nov 22)10:00lør23(nov 23)16:00Årsmøde og kongres 2024

Info

Tema: Anerkendelse, faglighed og professionalisme 

Indledning 
Vi medarbejdere ved det – vi unge ved det, forskningen ved det – og efterhånden begynder det også at gå op for flere politikere: Fritids- og Ungdomspædagogik gør en forskel. 
På den korte bane for unges trivsel og livskvalitet. Og på den lange bane for hele samfundet – økonomisk og … 

Men selvom værdien af pædagogisk arbejde begynder at dæmre for det politiske niveau i samfundet, ser vi desværre stadig at midlerne til at sikre kvaliteten ikke følger med. Vi oplever hvert år at mange kommuner skærer i budgetterne til klubber og ungdomsskoler og de faglige ambitioner og vigtige initiativer kan være svære at indfri i hverdagen, når der mangler medarbejdere, tid til forberedelse, midler til aktiviteter og faglig udvikling. 

Anerkendelsen af det fritids- og ungdomspædagogiske arbejde der foregår hver dag ude i de enkelte klubber og ungdomsskoler lader vente på sig – vi mærker det måske i det nære arbejde – fra unge og forældre, men på det samfundsmæssige plan er der lang vej endnu. Området tørster efter pædagoger og ansøgningerne til pædagoguddannelsen har i de seneste år været i frit fald med i år som endnu et nyt lavpunkt. 

Sidste tilmeldingsfrist er 1. november 2024

#FordiFritidSkaberFremtid

Læs mere

Tidspunkt

22 (Fredag) 10:00 - 23 (Lørdag) 16:00(GMT+01:00)

Lokation

Legoland Hotel & Conference

Åstvej 10

Other Events

Get Directions

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social