No products in the cart.

Viborg Horror Run 2023

fre03nov12:24fre12:24Viborg Horror Run 2023

Info

Hvad er Viborg Horror Run?:
Viborg Horror Run er et løb, hvor man som deltager går en rute igennem en serie skræmmende rum med lyd, lys, installationer og special-effects, samt skuespillere i kostume og makeup. 

Der er tale om en aktivitet, hvor vi skaber et trygt rum at blive utryg i. Vi vil undersøge hvor vores grænser går til, samt prøve at udfordre dem lidt ved at træde ud på den anden side. Løbet er tilrettelagt af pædagoger fra klubber i Viborg i samarbejde med børn og unge fra Viborg. 

Dette års tema:
I år er temaet karneval. Hele ungdomsskolen er blevet besat af et hurlumhejhus uden lige. Træd indenfor og oplev alle herlighederne, men vær opmærksom på, at når først du træder ind, så er der kun én vej ud igen… 

Praktisk info:
Lokation: Viborg Ungdomsskole, Reberbanen 13 8800 Viborg
Dato: fredag d. 3/11 og lørdag d. 4/11 2023 (fra kl. 17-23 begge dage) 
Pris: 350kr/hold.     Hvem kan deltage: 5. klasse – 18 år. 
OBS. Der er plads til 6 hold om fredagen og 6 hold om lørdagen, så det er først til mølle!

Tilmelding:
Når man tilmelder sig, så melder man ét hold til ad gangen. Et hold består af op til 9 børn og mindst 1 voksen (Maks 10 deltagere inkl. voksen pr. hold). De relativt små hold skyldes, at man under løbet skal igennem steder hvor der fysisk ikke kan være flere. 
Niveauet på fredagsløbet og lørdagsløbet er det samme, men vi tager højde for det enkelte holds alder. Så hvis det er “øvede horror-runnere”, kan vi godt skrue lidt op for intensiteten. Det aftaler vi på dagen.

Man skal kalkulere med at hele oplevelsen varer omkring halvanden time. Herunder er der tid til introduktion og debriefing. 

Vi afvikler løbene i tidsrummet 17-23 begge dage. Når man tilmelder sig løbet vil man få tilsendt et tidspunkt hvor man skal møde op (i det førnævnte tidsrum). Dette er for at vi kan fylde tidsplanen ud så optimalt som muligt ift. antal deltagere. Vi skal nok prøve at tage højde for dem som kommer langvejs fra.

Inden man tilmelder sig løbet er det vigtigt at man er indforstået med følgende:

– Der vil forekomme elementer af høj lyd, strobelys og chokelementer. Arrangementet er derfor ikke egnet for folk med epilepsi eller hjerteproblemer. 
– Der vil forekomme smalle passager, trapper og ujævnt underlag. Derfor er det desværre ikke egnet til kørestolsbrugere eller dårligt gående.  
– Deltagere risikerer at få teaterblod på tøjet, men det kan let vaskes af de fleste tekstiler (dog ikke skind og ruskind). Ødelagt tøj og sko erstattes ikke. 
– Der vil være skuespillere og statister rundt omkring på løbet. Det er ikke tilladt at røre ved statisterne under løbet.
– Der vil under løbet være “sikkerheds-zoner”, hvor det er muligt at gå fra hvis oplevelsen er for skræmmende. Disse vil være tydeligt markeret.
– Når man tilmelder sig løbet vil man få tilsendt en “Horror-guide”. Denne indeholder gode emner man kan diskutere med sine deltagere inden løbet, samt idéer til hvad man kan gøre under løbet for at få den bedste oplevelse. Derudover vil vi under debriefing ligge op til at man tager sine oplevelser med hjem i klubben og snakker om dem og undersøger hvad man har lært om sig selv og hinanden.

Spørgsmål?
Jonas F. Højen på jona4599@viborgskoler.dk eller på tlf. 51 21 65 20
Martin Schouw, konsulent Ungdomsringen, mvs@ungdomsringen.dk eller på tlf. 30 92 21 64

Læs mere

Tidspunkt

(Fredag) 12:24 - 12:24(GMT+01:00)

Lokation

Viborg Ungdomsskole

Reberbanen 13, 8800 Viborg

Other Events

Get Directions

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social