Udsolgt

Tør du være nattevagt på sindssygehospitalet?

Viborg Ungdomsskole | Viborg

8. November 2024 kl. 17:00
9. November 2024 kl. 21:00

Viborg Horror Run 2024 – Asylum

Tør du være nattevagt på sindssygehospitalet?

Er I klar til at teste jeres grænser af og træde ind i en verden fyldt med gys, skræk og adrenalinsus? Viborg Horror Run 2024 er ikke for sarte sjæle. Som hold bliver I kastet ind i mørket, gennem en række uhyggelige rum fyldt med skuespillere, special-effects og skræmmende scenarier. Løbet er skabt af pædagoger i samarbejde med lokale børn og unge, så I kan forvente et kreativt og skræmmende univers.

Har jeres hold det der skal til for at holde hovedet koldt, når frygten tager over?

Årets tema: Asylum

Velkommen til Asylum – en anstalt for det sindssyge, det okkulte og det mystiske. Som ny nattevagt skal du og dit hold patruljere de mørke korridorer i ungdomsskolen, som nu er omdannet til et uhyggeligt sindssygehospital. Har du det, der skal til for at sikre, at alt er, som det skal være… eller vil du opdage ting, du ville ønske, du aldrig havde set?

Målgruppe

Dette gyselige event er kun for modige sjæle fra 5. klasse til 18 år. Billeterne sættes til salg efter først-til-mølle princippet, så vent ikke for længe med at købe jeres billetter!

Særlige forhold og sikkerhed

Før I tilmelder jer, er der et par ting, I skal være opmærksom på:

  • Horror-guide: Ved tilmelding får I tilsendt en Horror-guide, som indeholder emner, du kan diskutere sammen med dine unge før løbet, samt idéer til, hvordan I får den bedste oplevelse.
  • Intense oplevelser: Undervejs i løbet er der høje lyde, strobelys og chok-effekter, så det er desværre ikke egnet for personer med epilepsi, hjerteproblemer eller dårlig mobilitet.
  • Sikkerheds-zoner: Hvis det bliver for meget for nogle af dine unge, har vi sikkerhedszoner undervejs, hvor du/I kan trække jer tilbage og tale tingene igennem. Disse zoner er tydeligt markeret.
  • Pas på tøjet! Teaterblod kan komme på tøjet under løbet, men det kan vaskes af de fleste materialer – dog ikke skind eller ruskind. Tøj og sko erstattes ikke, hvis de bliver ødelagt.
  • Interagér ikke med skuespillerne: Vores skuespillere og statister skaber stemningen, men det er vigtigt, at I ikke rører dem.

Er I klar til at dykke ned i den mørkeste afkrog af jeres frygt? Tilmeld dit hold nu, og forbered dig på en aften, du sent vil glemme. Vi ses i Viborg – hvis I tør!

Info
  • Arrangør

    logo

    Region Midtjylland

    Regionsbestyrelse

  • Sted

    Viborg Ungdomsskole
    Reberbanen 13
    8800 , Viborg
  • Tidspunkt
    8. November 2024 kl. 17:00
    9. November 2024 kl. 21:00
  • Priser fra
    DKK 500,00
Kontakt

Mere info?

Faglige spørgsmål rettes til udviklingskonsulenten. Svar på praktiske spørgsmål vedr betaling, booking, osv., kan med fordel stilles til vores sekretær.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

avatar
Martin Schouw

E-Sport, Event- og regionskonsulent

+45 3092 2164
mvs@ungdomsringen.dk
avatar
Charlotte Risum

Sekretær

+45 7027 0050
crj@ungdomsringen.dk

FAQs

Ofte stillede spørgsmål

Ungdomsringens konsulenter stræber efter altid at være med på beatet. Derfor spørger vi ofte medlemmerne til råds.

Flere spørgsmål?
Partnere

Mød arrangørene bag

Fra
DKK 500,00