No products in the cart.

Musikstarter: Nye fondsmidler!

V

i kan ikke får armene ned over, at Statens kunstfond har valgt at bevilge 1 mio. kr. til Musikstarter i 2022! Det kommer bl.a. til at betyde: Et kærkomment boost til eksisterende camps, nye camps, mere sammenhæng i vores Musik-årshjul og meget mere!

Coronaspøgelset spiller også musik
Ligesom andre fællesskaber, der er baseret på det at mødes fysisk, har Musikstarter også været ramt under Corona.

De seneste to camps har ligget lige oven i efterårsferien som, de sidste par år, har været ramt af restriktioner. Særligt muligheden for at mødes på tværs af kommuner, har været indskrænket i et godt stykke tid.

Da det jo er en del af Musikstarters DNA, at unge skal møde andre unge, de ikke ser til dagligt, har flere Musikstartercamps haft det svært. 

Tilskuddet fra Statens Kunstfond skal bl.a. bruges til at give de camps et boost, så de sætter alle sejl for at få de unge med tilbage ind i musikfællesskabet. 

 

Nye Camps
Tilskuddet skal også gå til at gøre Musikstarter mere tilgængeligt. Forskning fortæller os, at danskerne er et af de mindst mobile folkefærd i verden, og det er noget vi kan nikke genkendende til i Musikstartersammenhæng. Derfor arbejder vi det næste stykke tid på at etablere flere camps, så ALLE unge har mulighed for at deltage i en camp forholdsvis tæt på dem.

 

Med i Musikstarterfamilien?
Har I lyst til at høre mere om projektet? Måske går I selv med tanker om at have en camp til efteråret? Skriv til vores Søren på: sel@ungdomsringen.dk

Vi glæder os til at fortælle jer meget mere, lige nu, har vi bare helt og aldeles gigantisk optur på!

Vi ses derude!

Nephew, Roskilde Festival og Ungdomsringen

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social