No products in the cart.

Webinar: Brug naturfotografering i dit pædagogiske arbejde

Giv de unge i jeres klub eller ungdomsskole en ny sej færdighed og lær dem at undersøge naturen. Projektet er støttet af Friluftsrådet.

Forløb

Dato

28. nov. 2023 Kl. 10.00 – 11.30

Adresse

Online

Varighed

1.5 timer

Målgruppe

Personale i klubber og ungdomsskoler

Pris

GRATIS!

På webinaret får I ny viden om at arbejde med naturfotografering med børn og unge samt et indblik i det materiale, der er til rådighed for alle jer ude i fritidsklubberne, ungdomsklubberne og ungdomsskolerne, så I føler jer godt klædt på til at arbejde med det.

Webinaret afholdes i forbindelse med lanceringen af vores nye undervisningsmateriale om naturfotografering samt igangsættelsen af en landsdækkende naturfoto-konkurrence for børn og unge.

Tak til Friluftsrådet!
Projektet ’Børn og unge stiller skarpt på naturen’ er udviklet i et samarbejde mellem Ungdomsringen, professionelle naturfotografer, Selskabet for Dansk Fotografi og NORION Consult med midler fra Friluftsrådet. Fotocredit David Buchmann

Nyt undervisningsmateriale!

Webinaret afholdes i forbindelse med lanceringen af vores nye undervisningsmateriale om naturfotografering samt igangsættelsen af en landsdækkende naturfoto-konkurrence for børn og unge.

Materialet er udviklet gennem vores igangværende projekt: ’Børn og unge stiller skarpt på naturen’, somer målrettet specifikt til fritidsklubber, ungdomsklubber og ungdomsskoler, og er så nemt anvendeligt, at alle voksne kan gøre brug af det uafhængigt af tekniske færdigheder eller viden om naturen. Det eneste det kræver af både børn og voksne er, at du har din mobiltelefon med og kan finde et blad!

Mere info?

For yderligere information om inspirationsdagene kontakt:

Event- og regionskonsulent

Søren Elmkær

sel@ungdomsringen.dk

+45 3092 2167

Sekretær

Charlotte Risum Jensen

crj@ungdomsringen.dk

+45 7027 0050

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social