No products in the cart.

Vi tager dig på ordet vol. 2

Et 4-dages kursusforløb designet til ansatte i klubber og ungdomsskoler. Bliv bedre til at fortælle historier fra DIN hverdag, og lær at dele dem med alle os andre! Datoer: 21.– 22. september, 11. oktober og 3. nov 2023. - S.U. 21. August 2023

Kurset er desværre aflyst!

Info

Fire dage

21.– 22. september, 11. oktober 2023 og 3. nov 2023

Adresse - internat

Best Western Plus Hotel Fredericia Vestre Ringvej 96. 7000 Fredericia

Digitalt diplom

til alle deltagere

DKK 2.500,00

pr. deltager

Adresse - opsamling

Odin Havnepark Mødefabrikken Lumbyvej 117F, 5000 Odense?

Formål

Klubber og ungdomsskoler gør hver dag en kæmpe forskel for unge mennesker over hele landet. Det er bare alt for sjældent, nogen hører om det. Derudover bliver fritidsområdet ofte beskåret og det bliver sværere at igangsætte spændende og udviklende aktiviteter. Det kan du være med til at lave om på.

Derfor skal du deltage

Sammen med CEVEA har Ungdomsringen tilrettelagt et forløb specifikt til dig der arbejder i klub eller ungdomsskole. Ved at bruge dine egne lokale historier og observationer som værktøj, lærer du at sætte fritidsområdet på dagsordenen. På uddannelsen skal vi:

- Lære om fritidsområdets rolle i en bred politisk og samfundsmæssig ramme

- Arbejde med konkrete redskaber til at skrive gode historier og blande os i debatten på lokalt og nationalt plan.

- Sende debatindlæg afsted til aviser og blande os i debatten på de sociale medier.

For mange mennesker kan det være grænseoverskridende og svært at deltage i den offentlige debat. Hvad må man udtale sig om? Hvad må man ikke udtale sig om? Og hvad nu hvis andre mennesker ikke er enige i ens holdning?

Ceveas undervisere har uddannet mere end 1000 mennesker fra forskellige faggrupper i at deltage i den offentlige debat og de står klar til at guide og støtte dig i at sætte fritidsområdet på dagsordenen. De er med dig hele vejen frem til der, hvor du trykker på ’Send-knappen’ til en af avisernes debatspalter. På uddannelsen vil du også blive undervist i ytringsfrihed og tavshedspligt samt i hvordan du kan vinkle dine budskaber på en måde, hvor du holder dig gode venner med kollegaer og ledere.

Synes du det lyder fedt, men er lidt i tvivl om, hvad din leder vil synes om det?

Så tag en snak med ham eller hende inden du tilmelder dig! Vi er sikre på, at det også er i din leders interesse, at du bidrager til at sætte fritidsområdet på dagsordenen.

Forløb

Kurset strækker sig over fire dage. To af dagene er sammenhængene inkl. en enkelt overnatning med start kl. 10 og slut dagen efter kl. 16.00. De sidste to dage er enkeltvis i tidsrummet kl. 10-16.

Din garanti for kvalitet
Som med alle Ungdomsringens kurser, er forløbet tilrettelagt ud fra din faglighed. Dvs. det tager afsæt i dig og din fritids- og ungdomspædagogiske faglighed.

Vi lærer alle forskelligt
Underviserne fra CEVEA er skarpe og har prøvet at undervise mange forskellige faggrupper. De sørger for at veksle imellem den måde de underviser på, så uanset hvordan du lærer bedst, har du mulighed for at få det optimale ud af kurset.

NB! S.U. 21. August 2023

Mere info?

Spørgsmål omkring kursets indhold kan rettes til Birthe Navntoft. Er du ung i en klub eller ungdomsskole? Så kan du også tage fat i Birthe.
Svar på praktiske spørgsmål vedr betaling, booking, osv., kan med fordel stilles til vores sekretær.

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Sekretariatschef

Birthe Navntoft

bna@ungdomsringen.dk

+45 3092 2166

Sekretær

Charlotte Risum Jensen

crj@ungdomsringen.dk

+45 7027 0050

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social