No products in the cart.

Få besøg af Verdensmåls Filmmagerne

Forløb

Dato

Lørdag d. 13/5 eller Lørdag d. 17/6

Adresse

Afholdes hos jer

Varighed

4 timer

Målgruppe

Større børn og unge

DKK 3.000,00

eksl. materialer

Deltagere

Max 20

Få en sjov og kreativ workshop i stop motion-film til jeres klub!

Deltagerne lærer at bruge kameraet i deres egen lomme og får en hyggelig dag, hvor de sammen lærer at lave film med bæredygtige budskaber.

Filmmagernes verdensmål består af 6 unge ildsjæle, der laver stop motion-workshops for børn og unge med fokus på FN’s 17 verdensmål. Vi arbejder med verdensmålene i øjenhøjde og tager udgangspunkt i deltagernes egen hverdag.

Gennem en workshop vil deltagerne få viden om verdensmålene ved at lave korte stop motion-film på deres egne mobiltelefoner.

Beskrivelse

Deltagere
Workshoppen kan maks. rumme 20 deltagere. Er I en klub med over 20 medlemmer anbefaler vi, at I lægger aktiviteten udenfor jeres fastlagte program, som en ekstra aktivitet, medlemmerne kan tilmelde sig.

Undervisere
Der kommer mellem 3-6 undervisere fra Filmmagernes Verdensmål. Det er en forudsætning at klubbens frivillige også hjælper til under afvikling af workshoppen.

Lokale
Det er klubbens ansvar at finde et passende lokale til afvikling med plads til 20 deltagere, op til 6 undervisere samt klubbens frivillige.

Udstyr
Deltagerne arbejder i grupper af 3 og på egne smartphones (der skal kun bruges 1 telefon pr. gruppe). Husk at minde alle deltagere om at tage opladte mobiltelefoner med og bed dem downloade appen ”Stop motion studio” (gratisversionen). Hvis klubben har iPads til rådighed, kan disse også bruges, f.eks. som backup, hvis der mangler telefoner.

Projektor
Workshoppen starter med en PowerPoint-præsentation. Underviserne skal derfor have adgang til en projektor, et ”smartboard” eller andet fremvisningsudstyr, hvor man kan tilslutte HDMI- eller USB-stik.

Materialer
Underviserne medbringer alle materialer, medmindre andet er aftalt.

Tid
Workshoppen tager i alt 4 timer. OBS: Underviserne ankommer 1 time før aftalte starttidspunkt og sætter op sammen med klubbens frivillige.

Effekt

Efter workshoppen vil personalet i højere grad opleve at have:

Viden

Viden om verdensmålene

Redskaber

Redskaber til at lave korte stop motion-film på deres egne mobiltelefoner.

Budskaber

Lær at stykke grønne budskaber sammen

Booking

Kontakt projektkoordinator Maria Have for at booke en workshop. Vi udbyder max. 1 workshop pr. måned, så der vil være begrænset antal workshops tilgængelige. Praktiske detaljer omkring workshoppen aftales med kontaktperson efter booking. Med forbeforhold for ændring i booking bemandingsproblem. Beløbet tilbagebetales v. aflysning af workshoppen.

Kontakt
M. maria@dabuf.dk
T. +45 33214176

Event- og regionskonsulent

Søren Elmkær

sel@ungdomsringen.dk

+45 3092 2167

Sekretær

Charlotte Risum Jensen

crj@ungdomsringen.dk

+45 7027 0050

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social