No products in the cart.

Webinar: "Kickstart ungeinddragelse i jeres klub!"

tir20sep10:30tir12:00Webinar: "Kickstart ungeinddragelse i jeres klub!"

Info

Derfor skal I deltage:
På webinaret bliver I præsenteret for tre forskellige oplæg om lokal ungeinddragelse. Oplægsholderne giver hver deres bud på, hvordan I kan arbejde med ungedrevede beslutninger og projekter, og så får I nye indspark til, hvordan I kan understøtte en kultur, hvor jeres unge har større ejerskab og medansvar overfor klubben.

Målgruppe:
Målgruppen for arrangementet er pædagoger, ledere og ungerådskonsulenter, som ønsker viden og konkrete eksempler på hvordan man kan engagere unge lokalt.  

Program:
10.30-10.35:
Velkommen og introduktion – v. Projektleder for ungeengagement i Ungdomsringen Elisabeth Knuth

10.35-11.00:
Hvad er et ungdomsråd? – v. Projektleder Maya Filskov og bestyrelsesmedlem Nicklas Lindsten fra Netværket Af Ungdomsråd (NAU).

Hvilke typer af ungdomsråd er der, og hvordan fungerer de? Hør Maya fortælle om, hvordan ungdomsråd anno 2022 ser ud. Bl.a. er der stor forskel i hvordan de er organiseret, ift. hvor tætte bånd et ungdomsråd har til klub, ungdomsskole, kommunalbestyrelsen og kommunalforvaltningen. Maya vil også give gode råd omkring, hvordan man som leder eller pædagog bedst kan understøtte opstart af et nyt ungdomsråd.

Netværket for Ungdomsråd (NAU) er en tværpolitisk interesse- og paraplyorganisation for alle danske ungdomsråd- og huse. NAU arbejder for at udbrede kendskabet til ungdomsrådsidéen, og sikre bedst mulige vilkår for ungdomsrådsarbejdet.

11.00-11.30:
En anderledes, mere fleksibel organisering af klubrådet – v. klubpædagog Majbritt Thulin fra Hastrupskolens Klub i Køge.

Hør Majbritt, som har mange års erfaring med unge og demokratisk deltagelse i praksis, fortælle om hvordan de efter afprøvning af forskellige modeller for klubråd, fandt frem til en fleksibel model, som fungerer ved at, de unge melder sig på fra gang til gang. Denne mere fleksible tilgang, har bl.a. betydet at flere forskellige unge tager aktivt medansvar i klubben.

11.30-12.00:
Ungeambassadør, som fritidsjob i Ungdomsskolen – v. Projektleder Trine Hindø, projektmedarbejder Sahra Lykkeberg, ungeambassadør Isabell Due og viceleder Finn Knutzon fra UngVejle.

Hør Trine, Sahra, Isabell og Finn dele ud af erfaringer omkring et ambitiøst og anderledes ungeinddragelsesprojekt, som de har været i gang med siden 2019 i Vejle. ”Ungeambassadørerne” er et projekt, hvor et hold af unge fra forskellige skoler i kommunen, bliver ansat i fritidsjob. Deres arbejde består i at finde på nye idéer og tiltag, som er værdiskabende for andre unge. Tiltaget har gjort UngVejle til en endnu bedre og relevant Ungdomsskole af og for de unge.

Mere info:
Elisabeth Knuth, Projektleder for ungeengagement 
T. 3092 2172
M. ekn@ungdomsringen.dk

NB! Sidste tilmeldingsfrist er d. 17. september.

Læs mere

Tidspunkt

(Tirsdag) 10:30 - 12:00

Lokation

TEAMS

Online, Link sendes en dag før eventet starter

Køb billet her

Tickets are not available for sale any more for this event!

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social