No products in the cart.

Maritim Dag Sommer Special 2022

man04jul(jul 4)10:00tir05(jul 5)17:00Maritim Dag Sommer Special 2022

Info

Kære medlem af Ungdomsringen, Fritidscentret Vesterkæret og Ungdomsringen Region Nordjylland er glade for at igen kan tilbyde alle vores medlemmer denne unikke oplevelse.

På Maritim Dag Sommer Special 2022 giver vi en unik mulighed for at unge med nedsatte fysiske eller sociale funktioner, gående eller i kørestole, kan komme en tur på fjorden sammen med andre unge med tilsvarende forudsætninger.

Udover at give disse unge en unik oplevelse, håber vi også på at arrangementet kan medvirke til styrke netværket blandt medlemmerne af Ungdomsringen med tilsvarende livs forudsætninger.

De unge vil gennem dette tilbud få mulighed for at booke en guidet tur på fjorden i følgeskab med; ledsager, familie eller støtte/kontakt pædagog.

Fritidscenter Vesterkæret stiller med alt nødvendigt materiale: Redningsveste, sejluddannet personale, livredder, specialbygget båd, samt landgangsrampe til evt. deltager i manuel kørestol. 

Arrangementet finder sted mandag d. 4. juli og tirsdag d. 5. juli i uge 27 i tidsrummet 10.00 – 17.00 begge dage. Der er mulighed for at booke sig ind på en tid af ca. en times varighed.

Deadline for tilmelding er fredag d. 1. juli. kl. 12.00.

Arrangementet er GRATIS.

Begrænsninger:

– Ingen sejlads uden personlige ledsager, familiemedlem eller støtte/kontakt

– Ingen sejlads med el-stole, den unge skal kunne sidde i personlig manuel stol som er godkendt til taxakørsel (skal have nakkestøtte)

– Ledsager, familiemedlem eller støtte/kontakt skal kunne påtage sig et hvert medicin ansvar hvis nødvendigt for den unge. 

Mødested: Marinemuseet Springeren, Vestre Fjordvej 81, 9000 Aalborg. Man skal møde op ved indgangen til Museet et kvarter før den tildelte tid.
I tilfælde af dårligt vejr aflyses arrangementet. Dette kan ske med kort varsel via mail eller sms.

Kontaktpersoner:

OBS: Arrangementet er ikke at forveksle med Maritim Dag.

Læs mere

Tidspunkt

4 (Mandag) 10:00 - 5 (Tirsdag) 17:00

Lokation

Marinemuseet Springeren

Vestre Fjordvej 81, 9000 Aalborg

Køb billet her

Tickets are not available for sale any more for this event!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social