No products in the cart.

GameLab’s GameJam

fre06aug(aug 6)12:00tor12(aug 12)12:00GameLab’s GameJamSpiludvikling

Info


UngAalborg og Ungdomsringen Region Nordjylland vil gerne invitere alle Ungdomsringens medlemmer til GameLab’s GameJam 2021.
 

Med GameLab’s GameJam vil vi gerne styrke den danske spiludviklingskultur, således at der kan blive skabt flere danske spil. Gennem konkurrencen kan eventet styrke motivationen for at lære programmering, design og om teknologien bag computeren ved at give et mål for ens spilprojekt.
 

På GameLab’s GameJam bruger vi 48 timer på at udvikle et spil, fra fredag til søndag efter et bestemt tema der bliver annonceret om fredagen. Eventet er primært online, med mulighed for at deltage fysisk på Station10 i Aalborg. Hvis man ikke er til stede fysisk på Station10 opfordrer vi til at man mødes i klubben eller på ungdomsskolen den pågældende weekend og udvikler spil sammen.
 

Spiludvikling involverer brugen af mange forskellige kompetencer og viden som man sætter sammen til et færdigt produkt. De forskellige dele i spiludvikling kan f.eks. indeholde grafik, lyde, gameplay design, animationer og musik som alt sættes sammen gennem programmering. Et spil kan udvikles individuelt, hvor man som regel har en hovedkompetence (f.eks. programmering) og man enten finder eller laver noget simpelt grafik, lyd, musik m.m. I spiludvikling er det dog ofte en fordel at man går sammen i et hold om at lave et spil, hvor hver person på holdet har en af de forskellige elementer som hovedfokus.

Læs mere

Webinar detaljer

Eventet har allerede fundet sted!

Tidspunkt

6 (Fredag) 12:00 - 12 (Torsdag) 12:00

I samarbejde med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top
a

Display your work in a bold & confident manner. Sometimes it’s easy for your creativity to stand out from the crowd.

Social